|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj in katero kremno
8.11.2011 19:03:10   
Anonimen
Mene pa zanima kdaj ste si začele mazat trebušček in s katero kremo? 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj in katero kremno
8.11.2011 19:12:01   
naja17
Misliš zarad strij? Takoj, ko sem zvedla, da sem noseča. Z niveo mandelj, zjutrej in zvečer, končni rezultat = 0 strij user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2011 19:59:44   
hubi
Znamka kreme  ali krema sploh nimata veze. Pomembno je, kako elastično kožo imaš.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2011 20:44:17   
si.pikica
jaz sem si mazala trebuh in prsa s čistim mandljevim oljem, vsak večer, zadnja 2 meseca pa tudi zjutraj.... in zdaj 1 mesec po porodu nimam prav nobene strije, pa tudi vse kilograme sem že zgubila, tako da mislim, da ni več nevarnosti, da bi se še kakšna pojavila

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2011 21:40:26   
miami10
jaz od 4meseca uporabljam olje Eucerin, ga je uporabljala tudi od brata partnerica in nima nobenih strij. Mislim pa da bom imela eno flaško do konca nosečnosti. Mažen trebušček in prsi 1x dnevno.
Če se odločiš za eucerin, me je G opozorila da naj ga 2 dni pred pregledom ne bi nanašala, ker baje neki moti UZ...za tista dva dni uporabim kakšno drugo mastno kremo.

lp in veselo user posted image

(odgovor članu si.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2011 21:43:33   
m_o_i
z nobeno
strij nic(pa sem imela pridelanih 24 kg plusa)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.11.2011 21:58:50   
Tjassi
Jaz se mažem od 4 meseca. z mandeljevim oljem. In tak kot je odvisno koloko imaš raztegljivo kožo. jaz na trenuhu nimam nobene strije na prsih ma ogromno kr so popokale pa sem enako mazala. :)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2011 9:32:08   
čili
Nič krem -nič strij. Strije so gensko pogojene , škoda dnarja user posted image  

(odgovor članu Tjassi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2011 9:45:45   
cilla

IZVIRNO SPOROČILO: čili
škoda dnarja user posted image  

Prav zaradi tega jaz še naprej uporabljam isto mleko/maslo za po kopanju kot že ves čas prej. user posted image Vsi tisti ekstra dragi losjoni so isti šiš miš, sam z drugo nalepko gor. user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2011 16:09:48   
NeJa88
Važno je samo, da se mažeš če maš suho kožo, da manj srbi. Nobena krema proti strijam ne pomaga... Če se mažeš enkrat na dan pa je še najbolje olje, lahko navadno olivno, mandljevo... Začela sem se pa mazat takoj na začetku nosečnosti, pa se mi je do zdej ena pojavlja na sredini trebuščka user posted image , pa ob strani sem jih mela že od prej in po prsih tudi. Mi je G rekla, da mam pač tako kožo in da se lahko mažem vsake pol ure, pa lahko vseen nastanejo strije... Ampak za moje dete vse, samo d bo zdravo.
Aja, pa vseen, probajte uporabljat kreme s čim manj kemikalijami- zato najboolj priporočajo ravno olja...

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?