|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj denar namesto paketa
26.6.2006 9:32:57   
ma19teja
Živjo!

A mi lahko poveste kdaj ste dobile nakazan denar namesto paketa (CSD)? Vlogo sem oddala začetek meseca, porodniško sem nastopila 23.6., odločbo za porodniško sem tudi že dobila, za denar pa nič?

Naj še malo počakam ali kar kličem na CSD, če so me slučajno izpustili?

Aja pa kolikšen je znesek?

Hvala in lp,

Mateja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj denar namesto paketa
26.6.2006 9:36:40   
Anonimen
mislm da boš dobila drug mesec. znesek je pa okol 57 jurjov

(odgovor članu ma19teja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2006 9:46:39   
mia-2
Ja naslednji mesec boš dobila okrog 15 če se ne motim.Je pa nekje ok 57.000sit.LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2006 10:20:04   
bskrle
Vlogo sem oddala v maju, porodniško nastopila tako kot ti, denar so mi nakazali 14.6. (Kamnik)

(odgovor članu ma19teja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2006 10:54:22   
Alisa
Jaz sem vlogo za porodniško oddala tam nekje en mesec pred nastopom porodniške. Na porodniški sem od 16.6., dinarčke od paketa pa sem dobila 15.6, se pravi en mesec po oddaji vloge.
Vendar sem jaz dobila posebej odločbo domov za paket. Nakazujejo pa vsak mesec 15. In dinarčkov je 58.000

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2006 13:57:30   
KIRA
če se dobro spomnim, sem dnar dobila skup s prvo porodniško.

(odgovor članu ma19teja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2006 21:37:40   
ma19teja
Hvala vsem za odgovore. Bomo počakali na 15.7., če pa takrat ne bo nič - pol pa panika!

Lp, Mateja

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2006 22:35:48   
andrejaz
Denar namesto paketov se nakazuje 15 v mesecu za vloge iz preteklega meseca. Ker si oddala v začetku junija to pomeni, da boš dobila denar 15.julija.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu ma19teja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.6.2006 22:57:15   
Nely
Vlogo sem oddala konc maja, odločbo dobila v začetku junija, porodniško začela s 13.6., denarčkov pa ni in ni. Torej 15.7. pričakujem vse, porodniško in ta denar. Sam je pa smešno, ker imam PDP 11.7., denar bom dobila pa kasneje. user posted image

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?