|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj brez ograjice?
23.10.2011 23:14:42   
PC Baby
Kdaj ste vašim malčkom sneli zaščitno ograjico s postelje in niso več padali ponoči dol?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj brez ograjice?
24.10.2011 4:48:33   
scorpiogirl
pri 3 letih in pol jo ima še vedno, ker se toliko suče po postelji, da bi zagotovo padel dol, če ne bi imel ograjice. Prostora, da bi imel večjo posteljo (120x200) in s tem več prostora za obračanje po postelji žal nimam, tako da ostajamo pri ograjici ... koliko časa še, pa ne vem user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2011 6:15:04   
Hope2
Naš bo star 3, ap še ima zaščitno ograjico. Zdaj ima posteljo 140x200, sprva brez ograjice, na rob sem mu nametala velike plišije, da bi se čim manj muval, pa je po 4 tednih spanja vseeno sredi noči zgrmel dol. Drug dan je že imel ikeino ograjco gor.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2011 7:08:07   
ajataja
Naš je tudi star 3,5 let pa niti še ne razmišljam o tem ,da bi mu ograjico odstranila,ker mi sploh ni napoti in me ne moti če jo ima tudi do desetega leta user posted image ,je pa res da niti ne vem kako spi ponoči,ker je v svoji sobi in ne vem a se dost premetava ali sploh ne.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2011 8:28:22   
Medea10
Naša je stara 18 mesecev in se v kratkem seli na čist nizko posteljico za velike punce brez ograjice (stranica je malenkost višje od jogija). Je pa res da ful lepo spi, se ne premetava pa na tleh bo od začetka tud imela neke blazine za vsak slučaj. 

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2011 12:31:25   
t5t6
Naša sta jo imela do 6 in 7 let, takrat smo se preselili. Njihova ograjica je bila samo na zgornji polovici dolžine postelje in je bila visoka kakih 20 cm, tako, da sta komot vstajala. Pa tudi ko so spali kje drugje sem vedno imela prenosne ograjice s samo, predvsem starejši se je ful premetaval. Enkrat je mimo ograjice padel na tla, pa je kar spal na tleh, sploh se ni zbudil.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2011 20:52:33   
m_o_i
nas mulc bo se pri 30ih s postelje padal, ce se ne bo naucil bolj pri miru spatuser posted image

zdaj je kinderpet 140 x 70(brez ene stranice, seveda) pristavljen k postelji 180 x 200-pa je ocitno premalo prostora, ker nekje na tri mesece enkrat ziher pade doluser posted image .
okoli novega leta se selimo, dobi svojo sobo in posteljo. velika bo 120 x 200 in ze pocasi nabavljam 150 cm varovalne ograjiceuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2011 20:57:13   
PC Baby
Ha, ha user posted image Se pravi mi ni treba še razmišljat o ¨odvajanju¨

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2011 21:08:59   
*bubi*
Jaz sem se glede ograjice malo zamislila zdaj, ko je šel v šolo user posted image  Tako da smo jo odstranili pri 5,5 let.

Eh, nikogar ni motila, tam je bila od leta in pol, ko se je preselil v veliko posteljo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?