|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj brez miksanja - po koščkih
7.1.2006 8:12:37   
Alina_alin
Naslov že sprašuje...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj brez miksanja - po koščkih
7.1.2006 8:46:07   
Lana_s
Ko bo pripravljena. Čimprej toliko boljše, da se prej navadi na "normalno" hrano. Aja pa seveda, ko bodo zobki to dopuščaliuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2006 8:59:34   
Marogica
Jaz sem začela rezati na koščke pri ca 8 mesecih, predvsem stvari, ki so bile mehke od kuhanja. Sadje sem ribala dalje do sedaj(1 leto), vendar mu za "vmes" že dam manjše koščke. Zobkov takrat, ko sem začela še ni imel, jih je dobil šele pri 10 mesecih.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2006 11:59:53   
Urška//
jaz Larici pri 8 mesecih zelenjavno juhico z mesekom npr. samo z vilčko zmučkam, pa je komaj sedaj dobila prve zobekeuser posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2006 13:21:33   
morskadeklica
Moja še nima zob, pa ji že nekje od 8meseca dalje dajem tudi po koščkih.  Zelenjavno juho ji ne pasiram ampak le pretlačim z vilicami, pa naprimer testenine ji dajem zvezdice za juho, pa brez problema poje. Po moje je bolj odvisno od otroka samega, kako mu gre, ne le od zobkov.

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2006 16:09:36   
b.nika
Jaz našemu user posted image  nisem nikoli pasirala, samo pretlačila z vilico oz. sadje nastrgala. Sadje je po koščkih začel jesti pri 6,5 mesecih in ni bilo problema.
Mislim, da je odvisno od otroka in ne od zobkov. Naš jih je dobil pri 7,5 mesecih.

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2006 21:49:15   
taška30
Naša ima 8 mesecev, 2 spodnja zobka in zmiksano hrano.
Saj sem že poskusila pretlačit, pa se kar davi. Če se pa ravno ne davi, pa melje in melje in melje (pa godrnja zraven), tudi po 3 minute skupaj (RES!!) eno žličko, in dokler ona melje, ni šans, da bi odprla usta za novo žlico. Pogoltnit pa noče. In to hranjenje potem traja več kot pol ure, da je že vse mrzlo.
Res je odvisno od otroka, jaz bom vsake toliko spet malo poskusila. Enkrat bo žeuser posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2006 0:12:57   
KODA
Jaz sem jim začela dajat hrano v koščkih,ko sta obvladala požiranje koščkov in ko je bilo dosti zobkov za žvečenje.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2006 9:19:51   
KK
naša pupa je stara 7,5 mesca, ima 4 zobke že od 6-tega meseca dalje, vendar se je vseeno, če ji nismo miksali davila z že najmanjšim koščkom... pol pa sem malo brala, kdaj so začeli devati otroku piškotke - pa je bilo zelo različno...
zato sem ji za 1.1 ponudila piškotek - in glej ga zlomka, lepo je grizla kot da to počne že nevem kok časa...
sedaj ne miksamo hrane več, samo pretlačimo (krompir, testenine... karkoli)... mala lepo prežveči... tudi jaz sem se sekirala, vendar je brez potrebe, mala je bila pripravljena in to je to...
ne skrbi, bo že ko bo pripravljena... zobki nimajo nič pri tem...

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

sadje
hibela

koliko krat na teden daste otroku sadje??

1x (5%)

2x (7%)

3x (12%)

vsak dan (72%)

otroku ne dajem sadja (4%)

Število vseh glasov: 366

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!