|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj bo zrasel trebuh
22.7.2006 21:46:28   
lencica
živjo
sem v 7t in komaj čakam, da se mi bo videl trebuh. Vsak dan pred ogledalom in se opazujem. Povejte mi, kdaj do moj buši zaobljen?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj bo zrasel trebuh
22.7.2006 21:50:05   
Naja31
Si pa mal neučakana user posted image
Saj če pomisliš koliko milimetrov je to tvojo bodoče bitje še majhno, potem se pa res nima kaj za poznati.

Meni je v 17 tednu šefica rekla, da zgledam kot da sem se ornk najedla. Pa sem bila prepričana, da se že ful vidi. Tam nekje v petem mesecu, je že lepo viden trebušček. Pri enih prej, pri dugih kasneje.  

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2006 21:50:41   
PBJ
Čisto različno. Meni se je čisto mičkeno v 16. tednu, tako da sem samo jaz opazila, ko sem se pogledala v ogledalo. Po 25. tednu pa so tudi drugi opazili, če so dobro pogledaliuser posted image user posted image user posted image

Nič se ne boj, ziher se ti bo začel večati....ah, so to lepi občutki...

LP in lepo nosečnost

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.7.2006 21:56:38   
babylove
Jaz sem bila do začetka 5. meseca popolnoma ravna, kot deska user posted image . Ko sem povedala, da sem noseča, so vsi mislili, da sem šele čisto na začetku.

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2006 22:22:37   
MALINČICA
Meni se je kar hitro začelo poznati, je pa res da sem zelo majhna in drobna. Prvo, zaradi česa sem sploh pomislila na nosečnost je bilo to, ko semvlegla na tla, da bi delala trebušnjake, pa sem se za trebuh prijela in je tam nad sramno kostjo bilo tako hecno, taka majhna bula je bila, ker sem bila navajena, da sem čist ploh tam pri trebuhu, pa takrat ni bil tako not potegnjen trebuh, takrat sem pomislila, da bi lahko bila noseča. In sem bila!!!!!
Takrat sem mogla biti noseča kakih pet tednov.
Prav videlo pa se mi je že v kakem dvanajstem tednu, so me že kar vsi spraševali če sem noseča.
Zdaj pri triindvajsetih tednih pa itak zgledam kot slon, so vsi tako začudeni, ko jim povem, da imam rok komaj novembra.
Upam, da ne bo preveč strij.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2006 22:26:45   
Anonimen
Meni se je videlo, da sem noseča, preden sem šla na porodniško. Če bo pri tebi tako, boš še dolgo čakala....

Uživaj v pričakovanju dojenčka, trebušček pa bo tudi enkrat zrasel user posted image .

(odgovor članu lencica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2006 3:12:43   
mammy26
Pri sinu in zadnji hčeri se je do 5,5 meseca komaj poznalo. Medtem ko, pri srednji sem bila v petem že taka, kot da sem tik pred porodom. Tako, da odvisno, nekaterim prej, drugim pa malo kasneje.  Saj dnevi hitro bežijo. Uživaj v nosečnosti vsak dan posebaj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2006 10:41:28   
muha1
Pri prvem sinu sem šla v porodniško, kot, da ne bi bila noseča. Pri tadrugi user posted image  pa sem bila v 4.mes taka, da so me vsi spraševali če sem že v porodniški. Od nosečnosti do nosečnosti je različno.

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.7.2006 10:55:19   
šnucika
kot so že ostale napisale-pri vsaki drugačeuser posted image
Meni se je izboklina v ležečem položaju opazila od 12 tedna dalje,trebušček pa je začel rasti pri 16 tednu,ta prav pa je postal nekje po 20 tednu.Nisem pa imela ravno velikega,niti na koncu user posted image  ne.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.7.2006 13:19:38   
x_srečka_x
Meni se je pa zares začev poznati šele zdaj na koncu, prej se je pa videlo tako tako- odvisno kaj sem imela oblečeno. Sicer je pa ako ali tako pri vsaki drugače, trebušček bo pa tudi user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.7.2006 14:37:18   
Clody
Meni je trebuh malce bolj zrastel šele v sedmem, ker mam pobca precej v križu. Sem zelo velike rasti, pa tud suha nisem nevem kako!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.7.2006 19:49:54   
lu155
lencica...jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala kdaj bo moj trebušček postav večji...sem v zgodnji nosečnosti,pa si mislim bo že nastav če bo hotel...glavno da bouser posted image  ok!!!user posted image user posted image pa lepo nosečnost ti želim...

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.7.2006 9:34:06   
Mateja82
No malo še bo za počakat.user posted image Men se je začelo poznati tam nekje v četrtem mesece, pa še to če sem oblekla oprijeto majico, tako orng  se je videlo pa čele v šestem mesecu.  Vse ob svojem času, ko boš pa v devetem mesecu boš pa komaj čakala da se rešiš  tega  ogromnega, nerodnega, brcajočega  bušija . Vsaj pri men je bilo tako sploh ker je zamujala 14 dni  user posted image

(odgovor članu lu155)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.7.2006 9:48:17   
emaa
Mene vsi sprašujejo kje nosim dva, pa se mi zdi, da mam čisto dovolj velik trebuh, ko bo večji, bom pa itak žalostna za časi, ko se je dalo spati, sklonit, itd. Vsaka stvar je za nekaj dobra. Sem pa v 19 tednu, tako da pozna se že, če  je treba se ga da še skrit, ni pa še tko, da bi res vsak vedel, da sem noseča.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.7.2006 11:01:48   
severnica77
jaz sem v 21 tednu in se mi kaj dosti tudi še ne pozna. Jaz in moj user posted image  že opaziva. Najbolj se vidi v ležečem položaju popolnoma okrogla izboklinica.
Drugače pa, tako kot je ena zapisala, bi se še ga vedno dalo skriti user posted image  - pa tega tako in tako nočemo ...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.7.2006 16:15:14   
Astrica
Jaz sem v 21. tednu in že kar konkretno okrogla. Tako da me vsi sprašujejo, če sem sigurna, da imam rok šele 9.12. user posted image . Nosim pa dva user posted image user posted image ...

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.7.2006 21:18:06   
Bonnie_RR
Še prehitro...user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Astrica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.7.2006 21:29:46   
Anonimen
No jaz sem malo pred tabo, sem v 9. tednu in se mi že par dni pozna taka mickena žogica nad sramno kostjo, kakšnih 5-8 cm pod popkom. Se pa fajn čuti ko ležim. To je naša pikica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
26.7.2006 10:50:44   
ksenijas
Lencica bo treba pa še kar nekaj časa počakat men se je poznal tm okol 20 tedna.
lp

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.7.2006 21:53:59   
frrrr
nekje do 16. tedna se je bolj zdelo, da sm se zredila... zdej imam pa že orng trebuh... me vsak sprašuje kdaj grem rodit... pa me kr mau pogledajo, ko rečem zadnji dan oktobra user posted image tiste, ki so pa že bile mamice pa mi pravijo, da imam tolk majčken trebuh user posted image vsak po svoje... sem pa sama tut komi čakala, da se je poznalo, da je nosečniško in niso le dodatne kile user posted image

(odgovor članu ksenijas)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
27.7.2006 11:09:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
29.7.2006 9:36:24   
Strawberrie Cherrie
Pošteno se najej pa bo:) - sem v 19tednu pa so vidne take razlike med zjutri in zvečer:) Zjutri še stlačim nase hlače, ki sem jih nosila pred nosečnostjo, pol ko pa do konca dneva popacam pol hladilnika se mi pa že pozna - zredila sem se pa za 4kg, pozna se pa ne ne vem kaj user posted image user posted image ...tko da kaka primerna porcija špagetov s tuno kar pomagauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.8.2006 22:01:04   
lencica
oooo london_pariz ti ne veš kako fejst jaz jem. Je pa res, da bolj ko gre dan proti koncu večji trebuh imam. No zdej sem že v 9t. Čez 5 dni imam NS. Jem pa res skoz. Se bom mogla mal nazaj držat in ne vse pojest kar vidim. Moj lubi se je pa z menoj zredil že 3 kg. Je že čist živčen. Jema kar oba!!!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
4.8.2006 23:35:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lencica)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
5.8.2006 16:30:20   
Anonimen
V prvi nosečnosti se mi je trebuh začel poznati šele nekje v petem mesecu, prej se je pa kar lepo dalo skriti. Sedaj pa sem noseča 9 tednov, pa ti povem, da imam približno tak trebuh, kot sem ga imela v prvo pri 5. mesecih, skratka zelo težko skrivam, sploh, ker sem prej imela čisto raven trebuh.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?