Zen-a
|
Pozdravček vsem in čestitke tistim, ki jim je uspelo zagledati :roza::modri:!!! Punce krasne ste! Tudi midva se že slabo leto trudiva, da bi v najin domek posijali dve črtici... Pa bi še kar šlo, če ne bi prijatelji, znanci in sorodstvo, predvsem tetke spraševali, kdaj pa vidva, zdaj bi bil pa res že čas, kdo pa noče, pa dejta, dejta... Pa me/naju malo potre, pa greva naprej! Včeraj pa srečam mamino sestrično po zelo dolgem času, ki vpraša KDAJ BO PA PRI VAS SREČNI DOGODEK? Zatrjujeva, da nisva noseča, pa kar naprej sprašuje, pa da naj poveva, pa da je to lepo itd. OK malo sem se zredila, špehek se malo nabira, ampak tole je pa že višek. Sva kar šla, pa sem cel večer jokala, ker vem da si mož zelo želi otroka, teh ljudi, ki kar naprej težijo imam res že dovolj. Da ne omenjam prijateljev, ki ponudijo alkohol na obisku pa rečeš ne, pa pravijo, o a pričakujeta, pa kakšnih naključnih ljudi, ki jih srečaš na morju, pa rečeš besedo dve, pa takoj, a sta poročena, a pričakujeta? Punce prosim vas, povejte, a je to normalno, a se še kateri to dogaja? Vem, da me mnenja drugih ne smejo zanimat, pa me vseeno boli? LP
|