|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj bo prišel ta dan?
28.12.2007 19:44:15   
hannika
šparam denar, da grem in ko bom šla bom sama z otroki. Nikoli več se mi ne bo zgodilo, da bi bila odvisna od moškega, da bi ga rihtala in čakala, da bo prišel domov ko se bo njemu dalo. Jaz bi morala biti tiho in vse besede sprejet, nič zamerit, pa samo tiho. Bog pomagaj, da zdržim še dve leti, pa bo.  Imam 500 E in potrebnega bo še kar nekaj časa, ampak sedaj bom vsak mesec dala na stran 100E in bo šlo malo hitreje. Sama bom, na nikogar se ne bom zanašala in upala, da mi bo z njim lepo. Sama si bom zrihtala da mi bo lepo, tako moram pa njega pedenat - za koga? Bila bom samostojna in nihče mi ne bo več rekel, da sem nora, sitna, tečna baba.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj bo prišel ta dan?
28.12.2007 19:48:33   
nejcko
A na možnost, da bi šla kar zdaj, takoj, pa ne pomisliš? Šparati 100€ na mesec ... hmm, odvisno, za kaj šparaš, ampak tako lahko šparaš še zelo dolgo. Pojdi k domačim, h kakšni kolegici, v varno hišo vsaj začasno in tam šparaj.
Ker dlje boš odlašala, težje boš odšla. Verjemi.

(odgovor članu hannika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2007 19:50:32   
LIDJOČKA
IZVIRNO SPOROČILO: hannika

Bila bom samostojna in nihče mi ne bo več rekel, da sem nora, sitna, tečna baba.

Še dobro, da druga stran ni nikoli nora, sitna in tečna.user posted image Če je odhod edina rešitev in želja, naj se ti čim prej uresniči, pa čeprav še ne bo dovolj denarja na kupčku!

(odgovor članu hannika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2007 19:52:43   
ZARA
Me zelo veseli. Znebi se dedca zafrustriranega, če te omejuje.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu hannika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2007 19:53:28   
baguSka
Bila bom samostojna in nihče mi ne bo več rekel, da sem nora, sitna, tečna baba.

Kot prvo se strinjam s tabo, da postani cimprej samostojna. In to ze zdej, ko si se vedno z njim, ce se ne mores stran. Ocitno je, da si si zadala ta cilj in ga bos na vsak nacin skusala izpeljat.

Kot drugo pa se ne morem strinjat s tabo, ko reces, da si ne bos vec nasla moskega, samo zato, da ne bos vec poslusala kok si nora, sitna in tecna itn... Verjetno se nisi slisala za spostovanje!? Ti je kaj znano?? No, zelo veliko moskih je se, ki vejo kaj to pomeni... In ves kaj? S takim je veliko veliko veliko lepse, kot si ti lahko sploh mislis!!! Potem bosta skupi en drucga pedenala in skrbela in ne bos samo ti tista. Samo pustit se ne smes ze v samem startu.

Zelim ti vso sreco. Pa vzami se v roke. Imam obcutek, da si totalno obupala, ampak se obstaja neko upanje zate. Samo ce hoces.

(odgovor članu hannika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2007 19:56:57   
Anonimen
A na možnost, da bi šla kar zdaj, takoj, pa ne pomisliš?

Res nimaš te možnosti? Je denar edina ovira, da greš?

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2007 20:02:21   
Anonimen
Tudi jaz bi že zdavnaj odšla,ko bi imela kam in denar nebi bil ovira.
Tko pa pač treba mal trpet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2007 20:06:22   
baguSka
ko bi imela kam in denar nebi bil ovira.

ja ce denar ni ovira pa res lahko gres kamorkoli ti pase user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2007 20:22:04   
nejcko
Baguska, malo površno bereš - saj je napisala, da sta denar in kam iti ovira, da ne more iti.

Anonimna, kaj pa če v svojem kraju poiščeš še kakšno mamico/žensko, ki je v podobni situaciji in si medsebojno pomagata - skupaj najameta kakšno stanovanje, začasno, dokler si obe ne opomoreta!?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.12.2007 20:23:56   
baguSka
aja? ja ne vem.. jst sm ta stavek prebrala tko, da pac nima kam, denar pa nebi bil ovira.. user posted image  ocinto se lahko pac dvojno bere..

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.12.2007 20:25:08   
baguSka
sicer sta pa ze na tej temi dve taki... se lahko tud vidve anonimne zmenita! :)) ce sta kje blizu doma..

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.12.2007 11:12:31   
Teya*D.
Včasih moramo marsikaj dol požret in prenest, bit močne in držat vse štiri stebre v hiši!
Ampak kaj je pa višek je pa višek, zato držim z vami in upam, da bo čimprej bolje!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.12.2007 21:21:58   
hannika
ja, saj vas vse razumem, samo morala sem se malo potožit. On bi sedaj seks, malo prej je pa pri prijateljih na obisku rekel, da gre danes še do zidanice, kjer se zbirajo sami penzionerji in kolega ga je vprašal, da kaj pa danes je, pa je moj rekel, da kdaj pa kaj ni - da se ima tam tako lepo in se tako nasmeji da je kaj. Halo!!! kako pa naj bo človek dobre volje, ko mu je drugje lepše med penzionerji kot z mlado družino?! Saj bom potrpela, samo nimam nikogar ki bi se mu zaupala, pred drugimi je pa treba igrat srečno družino, pa pred otroki tudi. 

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.12.2007 21:23:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hannika

pred drugimi je pa treba igrat srečno družino 

Joj, nehaj. Začni igrati zase :).

(odgovor članu hannika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
29.12.2007 21:57:32   
Anonimen
Tudi jaz bi že šla...pa me je strah 1koraka...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......