taška30
|
Če ti bo kaj lažje, jaz sem na istem. Zadnji teden je bil tako naporen, da sem se dvakrat kar zjokala od utrujenosti. Pri nas imamo novo finto, kake 5x na dan napad neutolažljivega joka (kričanja), ko ne pomaga nič. Traja od 15 minut do ene ure. Gleda me v oči in kriči, da postane kar hripava. Po temeljitem opazovanju sem ugotovila, da to nima zveze ne z zaspanostjo, ne z lakoto, ne s plenico, ne z vročino v stanovanju. Ne pomaga NIČ. Nošenje na rokah, duda, božanje, petje, nič...kakor da sploh ne opazi, kaj se okoli nje dogaja, kot da je v nekem svojem svetu. Hvala bogu, je vsaj ponoči mirna (1x se zbudi, poje in zaspi nazaj), ampak čez dan pa OBUP! Tudi jaz nimam več volje iti nikamor. Na obiske itak še ne hodimo, če pa kdo pride mi je pa kar neugodno, ker se ne moreš nič pogovarjat, samo začudeno gledajo...in pravijo: boga punčka. Jaz ne vem, ali so to krči ali kaj, ampak nimam občutka da bi jo kaj zvijalo, res. Pa tudi nima vetrov, prebava v redu, pravzaprav super...ne vem več. Ja, enkrat (kmalu) bo bolje, jaz se samo s tem tolažim vsako uro v dnevu.;) LP, Taška:rozica:
|