|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj baterijska zobna ščetka
17.11.2008 7:54:02   
taja24
mene pa zanima kdaj oz. s katerimi leti si lahko otrok začne umivati z baterijsko krtačko? moj je star 2 leti in se bojim da ne bo prehitr. raje si umije zobe z mojo baterijsko,kot pa s svojo navadno . zato bi rada še njemu kupila, da bi imel svojo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj baterijska zobna ščetka
17.11.2008 7:57:25   
April
otroh pri dveh letih se sam še ne more temeljito umit zob. Lahko mu kupiš baterijsko, da se bo mal afnal. Drugače mu pa ti še kar nekaj let ščetkaj z navadno in ga hkrati učipravilnega ščetkanja. Mislim, da je pri baterijskih ščetkah  tehnika drugačna. Se mi zdi bolje, da najprej navadno obvlada.

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2008 8:06:08   
Volga
Ah, naš jo ima že od prej kot je bil dve leti star, je pa res, da sem mu z njo zobe umivala jaz ali mož. Še dolgo potem, še danes mu jih večinoma jaz, no, zdaj jih bo počasi sam začel. Je pa star šest let pa pol.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2008 8:10:00   
Pikapolonica_
Mi smo jo kupili okoli leta in pol, zato ker je bil gor narisan Mojster Miha in si je zaradi tega + brenčanje, raje umival zobe. Je pa res pri dveh letih to bolj afnanje, kot pa temeljito umivanje zobk, smo raje šli nazaj na navadno zobno ščetko, primerno njegovi starosti in na res temeljito pranje, da se navadi, za el.zob.ščetko je še čas.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2008 8:37:25   
Nea
Moji prijateljici, ki ima 4 letno punčko, so ravnokar svetovali, da naj nabavi baterijsko zobno ščetko. Ta mali so zobki od nočnega mleka pokvarjeni in bo naslednji mesec mogla it na popravilo pod narkozo user posted image
Baje, da baterijska boljše odstrani umazanijo kot navadna.
Ne vem... mi še vedno imamo navadno, s tem da jo vsako pol leta zamenjamo za novo barvo in nove motive user posted image Potem pa je spet IN.

Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2008 8:41:56   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: Nea

Moji prijateljici, ki ima 4 letno punčko, so ravnokar svetovali, da naj nabavi baterijsko zobno ščetko. Ta mali so zobki od nočnega mleka pokvarjeni in bo naslednji mesec mogla it na popravilo pod narkozo user posted image
Baje, da baterijska boljše odstrani umazanijo kot navadna.
Ne vem... mi še vedno imamo navadno, s tem da jo vsako pol leta zamenjamo za novo barvo in nove motive user posted image Potem pa je spet IN.

Nea

Joj, saj nočem biti tečna ali nesramna, ni to moj namen, samo tukaj bi te rada opozorila, da se zobna ščetka menja dosti prej, nekje na 3tedne, če pa že prej opaziš, da je načeta pa na 14dni. Kaj jo res uporabljate pol leta?
Upam, da boš vzela kot dobronamerno...user posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2008 8:47:27   
Nea
Na 3 tedne? Ups... tega sploh nisem vedela user posted image Hvala za opozorilo.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2008 11:22:24   
urška
zobna ščetka se menja na 3 mesece. pri otrocih mogoče res prej, ker se hitro razcveti.
in električna definitivno umije zobe boljše kot navadna. je pa res, da jo otrok najbrž ne bo sam prav uporabljal, tko da jaz mojemu 5-letniku še vedno umivam zobe.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2008 7:50:04   
NATAŠI
no mi imamo zobno ščetko že 4 mesece in sem jo prejšnji teden še s seboj vzelak zobozdravnici da jo je pogledala in ni nič rekla da je treba zamenjati... vedno grem pa kupit ščetko v eno dotično lekarno kjer jih imajo... me je še vprašala kje sem jo dobila da se jo težko dobi in so full dobre... mogoče v kakšnem sanolaborju ... tako da se mi zdi da je menjava ščetke full odvisna od kvalitete le te

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.11.2008 9:55:12   
lenika
Menjava zobne ščetke na 14 dni bi bila pa malo huda. Ni treba pretiravat. jaz mislim, da je nekje na 3 mesece kar v redu. Tako pravi tudi naša zobozdravnica.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?