Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj baterijska zobna ščetka 17.11.2008 7:57:25
|
|
|
|
April
|
otroh pri dveh letih se sam še ne more temeljito umit zob. Lahko mu kupiš baterijsko, da se bo mal afnal. Drugače mu pa ti še kar nekaj let ščetkaj z navadno in ga hkrati učipravilnega ščetkanja. Mislim, da je pri baterijskih ščetkah tehnika drugačna. Se mi zdi bolje, da najprej navadno obvlada.
|
|
|
|
RE: kdaj baterijska zobna ščetka 17.11.2008 8:06:08
|
|
|
|
Volga
|
Ah, naš jo ima že od prej kot je bil dve leti star, je pa res, da sem mu z njo zobe umivala jaz ali mož. Še dolgo potem, še danes mu jih večinoma jaz, no, zdaj jih bo počasi sam začel. Je pa star šest let pa pol.
|
|
|
|
RE: kdaj baterijska zobna ščetka 17.11.2008 8:10:00
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Mi smo jo kupili okoli leta in pol, zato ker je bil gor narisan Mojster Miha in si je zaradi tega + brenčanje, raje umival zobe. Je pa res pri dveh letih to bolj afnanje, kot pa temeljito umivanje zobk, smo raje šli nazaj na navadno zobno ščetko, primerno njegovi starosti in na res temeljito pranje, da se navadi, za el.zob.ščetko je še čas.
|
|
|
|
RE: kdaj baterijska zobna ščetka 17.11.2008 8:37:25
|
|
|
|
Nea
|
Moji prijateljici, ki ima 4 letno punčko, so ravnokar svetovali, da naj nabavi baterijsko zobno ščetko. Ta mali so zobki od nočnega mleka pokvarjeni in bo naslednji mesec mogla it na popravilo pod narkozo Baje, da baterijska boljše odstrani umazanijo kot navadna. Ne vem... mi še vedno imamo navadno, s tem da jo vsako pol leta zamenjamo za novo barvo in nove motive Potem pa je spet IN. Nea
|
|
RE: kdaj baterijska zobna ščetka 17.11.2008 8:41:56
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea Moji prijateljici, ki ima 4 letno punčko, so ravnokar svetovali, da naj nabavi baterijsko zobno ščetko. Ta mali so zobki od nočnega mleka pokvarjeni in bo naslednji mesec mogla it na popravilo pod narkozo Baje, da baterijska boljše odstrani umazanijo kot navadna. Ne vem... mi še vedno imamo navadno, s tem da jo vsako pol leta zamenjamo za novo barvo in nove motive Potem pa je spet IN. Nea Joj, saj nočem biti tečna ali nesramna, ni to moj namen, samo tukaj bi te rada opozorila, da se zobna ščetka menja dosti prej, nekje na 3tedne, če pa že prej opaziš, da je načeta pa na 14dni. Kaj jo res uporabljate pol leta? Upam, da boš vzela kot dobronamerno...
|
|
|
|
RE: kdaj baterijska zobna ščetka 17.11.2008 8:47:27
|
|
|
|
Nea
|
Na 3 tedne? Ups... tega sploh nisem vedela Hvala za opozorilo.
|
|
RE: kdaj baterijska zobna ščetka 17.11.2008 11:22:24
|
|
|
|
urška
|
zobna ščetka se menja na 3 mesece. pri otrocih mogoče res prej, ker se hitro razcveti. in električna definitivno umije zobe boljše kot navadna. je pa res, da jo otrok najbrž ne bo sam prav uporabljal, tko da jaz mojemu 5-letniku še vedno umivam zobe.
|
|
|
|
RE: kdaj baterijska zobna ščetka 19.11.2008 7:50:04
|
|
|
|
NATAŠI
|
no mi imamo zobno ščetko že 4 mesece in sem jo prejšnji teden še s seboj vzelak zobozdravnici da jo je pogledala in ni nič rekla da je treba zamenjati... vedno grem pa kupit ščetko v eno dotično lekarno kjer jih imajo... me je še vprašala kje sem jo dobila da se jo težko dobi in so full dobre... mogoče v kakšnem sanolaborju ... tako da se mi zdi da je menjava ščetke full odvisna od kvalitete le te
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?