|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj barve
22.1.2007 22:24:58   
maja24-2
Mene zanima kdaj so vaši malčki ločevali barve. Lara je stara 2 leti in 4 mesece vse zna že povedati, peti pesmice, si zapomniti stvari, šteti, pozna like... skratka vse brez kakega posebnega učenja, vse se je naučila skozi igro.Smo pa opazili da ji barve delajo težave, skratka jih meša. Tako da sva z možem kar malo zaskrbljena, ker se niti noče igrati če je kaj povezano z barvamiuser posted image , tako da ne vem ali je še prezgodej al bi mogla nagnati paniko.user posted image
Lp Maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj barve
22.1.2007 22:29:17   
total
Malo pred 2 letom je znal že ločevati barve,zdaj ko se igra pove kakšen je ta avto,al pa če išče reče kje je tist rumen avto....

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2007 22:33:32   
POKPOK
Nič skrbet. Tvoja veliko obvlada. Moja pri 22 obvlada enako, razen likov (še nisem preverla). Prejšni teden sva bili pri defektologiniji (nič ni narobe). Rekla je, da se vidimo, ko bodo na vrsti barve, nekje po 28 mesecu. Po tem sklepam, da je takrat čas za to. Je pa res, da eden  obvlada prej eno stvar, drugi otrok drugo.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2007 7:57:16   
NEVA-1
moj pri treh letih še ne loči vseh barv, včasih vse narobe pove, pa se ne sekiram

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2007 8:03:47   
Anonimen
moja je barve obvladala pri letu in pl približno

(odgovor članu NEVA-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2007 11:44:49   
Gordana-3
naša bo aprila tri in je začela zdaj nekako ločevat barve oz. pravilno povedat, katera je katera. pa še sedaj ji vedno ne rata. pri dveh letih in štirih mesecih se ti res ni treba sekirat za take malenkosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2007 11:49:31   
bambolina
moj je star že tri leta pa ne ločuje barv.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2007 17:51:07   
lex
Tud 5 letniki še mešajo barve in jim le te delajo preglavice.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu bambolina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2007 20:57:26   
Anol
Moj je star 2 leti in pol in zelo dobro lpozna barve, vendar kot pravijo nekatere pa v kakšni drugi stvari ni toliko dober. Kolikor vem testirajo znanje za barve pri 3 letih, pa še to niti ni treba, da jih znajo s pravimi imeni. Npr. moja nečakinja jih je poimenovala po Telebajskih in je bila zdravnica popolnoma zadovoljna.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2007 3:15:28   
kaja11
Moj pozna barve od približno 2 let. Samo za svetlo zeleno ima
svoje ime... dipsilon... Dipsi - telebajsekuser posted image .

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2007 6:54:30   
Dashenka
Tam slabih dveh letih.
Ko se na semaforju prižge zelena, pravi: "zena, peli!!!!".
Pozna tudi rdečo in belo, za ostale pa še ne vem.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.1.2007 21:09:07   
frutka_
Barve prepoznava nekje od 2.leta ampak nasprotno od tvojepa ne pove niti ene same pesmiceuser posted image . Govori sto na uro, v 1.os., dlajše stavke, sprašuje, je radoveden, sestavlja, prešel je na simbolno risanje, nariše krog, ...V glavnem normalno se razvija.
Po mojem naj te ne skrbi, ker razvoj pri vsakem otroku gre svojo pot. Uživajta in "trenirajta" barve s kockami, knjigami, igračami...Začnita pa z osnovnimi: rdeča, modra, rumena,...Najprej si bo po mojem zapomnila rdečouser posted image .

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......