|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj...
12.12.2004 17:21:29   
mela
ste in tiste ,ki še niste boste zacela kupovati stvari za svoje pikice???jst sm še čist frišna :nosecka: in ko grem v trgovino se komaj zadrzim da ne pograbim vse tiste luškane stvari in jih kupim!!!:bravo::bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj...
12.12.2004 17:26:04   
spacey
Živžav mela...

Jaz sem začela že takoj kupovat, ker se nisem mogla zadržat...sicer le kako malenkost, ampak ni lepšega. 9nebesa :love:
Kar dej si duška, ampak ne preveč zapravljat. :)-

Lepo se imej, nakupuj in še lepšo nosečnost, pa božaj bušija. 9nebesa

P :kuza:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj...
12.12.2004 17:31:00   
nita
Živjo!!!

Jaz sem skoraj vse dobila od sestrične (in to za sproti, ko je njem sinek odraščal, star je 5 let, tako da imam nekatere stvari doma tudi že 4 leta...).

Mi je pa dragi kupil včeraj nahrbtnik od Nivee, ki je parav za dojenčke oz. za mamice. Zelo luškan.

Sva pa pred pribljižno 14 dnevi kupila oblekice za iz bolnice.

Še sama pa dobro ne vem, kaj vse še potrebujem. Včasih se mi zdi, da bi bil že čas, da bi kupila planice!?!?!?

Sem pa v 33t.

L.P. Anita

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj...
13.12.2004 1:16:30   
Annny
Hojla,

tudi jaz se nisem mogla zadržati, zato sem po malem kupovala ves čas- od samega začetka!
Zakaj bi se zadrževala...uživaj v srčkanih nakupih:love::love::love:

LP

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj...
13.12.2004 8:57:32   
mei
Jaz grem pa danes s svakinjo malce v staro Gorico pogledat.
Saj ne da bom kaj kupovala - dobim vse od sestrične in druge svakinje, pa teta od tata mi je nekaj obljubila ( imajo tudi oni sedaj dojenčka).
Tako da sem se odločila, da bom najprej videla kaj dobim in potem bom po potrebi še kaj dokupila.
Imam še čas - sem šele v 15 tednu.
Je pa lepo gledat tiste male flikice - se ti zdi, da so .... premajhne za uporabo...

no če pa imaš željo ti kar kupi nekaj.

lp
mei

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj...
13.12.2004 9:08:47   
ZARA
jst nisem nakupovala skor nicesar,ker sem vse dobila od svojih prijateljic...pa se to kar sem, je bilo zadnji mesec in potlej ko sem prisla iz bolnice...
:rozica:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj...
13.12.2004 9:25:20   
barby*
Ojla:zajcek:

Jaz sem kar bolana ko hodim po otroških trgovinah9nebesa
ne morem mimo, da ne bi vsaj enih nogavičk kupila:angel: Drugače pa nas:duda: malo heca, tako da ne vemo ali bo:modri: ali :roza: , "zadnjič je bila":roza:, ampak raje ne navalim preveč na roza, da ne bo presenečenja:)-:)-:)-
Veliko bomo pa dobili, tako da hudio velikih nakupov ne prakticiramo
Drugače pa ni lepše stvari, kot urejati stvari za naše:duda: ane?

pa pa
barby:metulj: in :love:25t

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?