Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kazen za netočne podatke na CSD-ju 14.4.2011 18:59:15
|
|
|
|
katarincatinca77
|
Zdravo! Zanima me, če katera ve, kakšna je kazen za dajanje neprevilnih podatkov Centru za socialno delo? Namreč moja šefica, katere mož je lastnik podjetja, v katerem delam, mi kadar ji ni kaj prav omeni , da me lahko kadarkoli se ji zahoče odpusti. Se je pa že zagovorila, da je ona prijavljena na drugem naslovu kot mož in iz CSD-ja dobiva pomoč, pa še stanovanje, kjer ima prijavljeno stalno bivališče, oddaja v najem. A katera ve, kakšno kazen bi plačala, če bi jo prijavla Centru za socialno delo? Torej, da bi jo vsaj mal prestrašla s kaznijo kadar bi ona mene spet z odpustitvijo.
|
|
|
|
RE: kazen za netočne podatke na CSD-ju 14.4.2011 19:18:17
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarincatinca77 Torej, da bi jo vsaj mal prestrašla s kaznijo kadar bi ona mene spet z odpustitvijo. prijavi jo, mogoče bo kdo kaj krenil, da bi pa s tem grozila pa se mi zdi brezveze!
|
|
|
|
RE: kazen za netočne podatke na CSD-ju 14.4.2011 20:03:46
|
|
|
|
elevitka
|
glede oddajanja stanovanja v najem na črno.... je kazen med 200 do 1200 € http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042364246 po KZ pa za lažno dajanje podatkov (Zloraba pravic iz socialnega zavarovanja) 203. člen (1) Kdor hlini ali si povzroči bolezen ali delovno nezmožnost in s tem doseže, da se mu na podlagi socialnega zavarovanja prizna pravica, ki mu ne bi pripadala, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta. (2) Kdor pristojnemu organu predloži lažne listine ali da lažno izjavo in ga s tem preslepi, da izda odločbo o pokojnini, invalidnini ali denarnem socialnem dodatku, čeprav niso dani pogoji za izdajo take odločbe, se kaznuje z zaporom do dveh let.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?