|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kazen?
20.10.2010 21:03:03   
suzanica
Oj. Kako vi ogreagirate, ko se vaš 2-letnik naredi 'gumijastega'? Npr hočete ga obleči ali nekam iti pa ga hočeš dvignat pa ga ne moreš. naredi se popolnoma gumijastega. Kako ga vi kaznujete, da vas uboga??? Po riti ne pride v poštev.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kazen?
20.10.2010 21:13:40   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: suzanica

Oj. Kako vi ogreagirate, ko se vaš 2-letnik naredi 'gumijastega'? Npr hočete ga obleči ali nekam iti pa ga hočeš dvignat pa ga ne moreš. naredi se popolnoma gumijastega. Kako ga vi kaznujete, da vas uboga??? Po riti ne pride v poštev.
lp

probaj dvakrat po riti.

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2010 21:22:34   
nananaja
Če se je treba oblečt za kam it ali pa kje smo, pa noče naprej, pač rečem: 'sej si lahko tukej.... prav, adijo...' in grem.

Ker se obe zelo radi potepata, je cel halo, če smo zmenjeni, da gremo pa jih hočemo doma pustit.
Če smo nekje od doma, se strašno bojita, da bi ju puatili tam.

Edino včasih je pri večji problem, ker bi zjutrej še spala, pa jo je težko oblečt, zgornja fora pa ne pali, ker bi še spala, pa ji ustreza, meni pa malo manj, ker moram v službo.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 21:27:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nananaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2010 21:46:17   
Najaa
Ponavad rečem ok pa nič, grem jaz... Pa ponavadi pali.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2010 21:57:13   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

pri nas to deluje

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2010 23:32:50   
valči
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

pri nas to deluje

Podpis.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2010 8:04:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valči

pri nas to deluje

Podpis.

pri nas tud večinoma. Zjutraj je bolj problem, ker ona bi še spala. Ji pa rečem, da bo mami zamudila v službo in jo bojo okregali pa kr pali.
Al pa, da če bom zamudila ne bom dobila denarja pa ji ne bom mogla nič kupit.

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2010 8:45:01   
kristinaj
če je gumast se ponavadi kar uleže na tla in ga dam tako da ima glavo na mojih stopalih in ga oblečem... trma gor trma dol, če je treba je treba...

včeraj je hotel v kroksicah v vrtec pa sem rekla da je mraz in da se mora obut telovadne...groza.. sem ga primla in ga obula.. sezut se pa itak ne zna.. in preden smo šli ven sem ga še oblekla....

trma pri meni ne pali

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2010 8:46:14   
Maya80
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: valči

pri nas to deluje

Podpis.

pri nas tud večinoma. Zjutraj je bolj problem, ker ona bi še spala. Ji pa rečem, da bo mami zamudila v službo in jo bojo okregali pa kr pali.
Al pa, da če bom zamudila ne bom dobila denarja pa ji ne bom mogla nič kupit.

Pri nas je pa čist drugač. Če ga hočeš kje pustit se on lepo obrne in gre v drugo smer. Sploh se nič ne boji. Ko sva ga enkrat v trgovini tak pustila se je frajer lepo obrnil in šel iz trgovine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2010 8:54:46   
Hope2

pri nas to deluje

Pri nas ne. Se vsede ali stoji, magari sredi ceste, sred trgovine, lahk se skrijem in čakam po 10 minut in ga ne gane, niti ga ne gane, da bo prišel kak stric in ga odnesel, da ga bo avto povozil, včasih se je celo obrnil šel svojo stran. Sploh se ne gremo teh igric. Ga pograbim in gremo, nema trte mrte. pAR SEKUND TRMARI, pa odneha, ker vidi da nikamor ne pelje. Sicer pa imamo take težave zelo redko, mogoče 1x na 2 meseca, mogoče ravno zaradi tega.
Za kaj takega po riti ne bi dobil

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 21.10.2010 8:59:04 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2010 9:10:27   
ronja
Hm, tu pa jaz ne odstopam: če sem prišla do tega, da jo dvignem in odnesem, jo tudi bom, pa če bo totalna hobotnica! Enostavno jo zgrabim - kot jabolko: trdno, ampak nežnouser posted image . Če se izmakne, pač preprimeš, da ti dol ne pade. IN odneseš stran: to boš verjetno naredila samo nekajkrat, ker potem bo mali ugotovil, da se mu ne splača brezveze trošit energije (ali pa so samo moje tako pametneuser posted image ).

Nikakor pa ne smeš pustit, da te to vrže iz tira in da ima on za sekundo občutek, da te je potisnil v kot. Narediš se, kot da te vse to zviranje čisto nič ne gane in mu lepo poveš: lubi moj otroček, jaz te bom zdaj odnesla, pa če se še tako zviraš. Saj enega dvoletnika pa menda že daš v koš, a ne?user posted image

Meni je to zadnjič naredila Lejla, ko smo šli iz vrtca: se je usedla na robnik pred vrtcem in ni hotela domov, bi kar tam ostala - bila je jezna, ker je mislila, da sem zamudila (prišla sem sicer isto uro, samo oni tisti dan niso šli ven, zato so šli prej spat, zato so prej vstali in so že pojedli malico, ko sem prišla - navadno pa pridem pred malico ail vsaj vmes). Mislim, da najprej niti sama ni vedela, zakaj je taka, samo morala je dat to frustracijo ven. Ko sem prišla ponjo, je ni mogla, ker me je bila tako vesela, potem je pa za njo prišlo. Tako sklepam po tem, da je nehala, potem ko me je dejansko slišala, da sem se ji opravičila zato. Prej pa sem ji rekla, da razumem, da je hotela ostat v vrtcu, pa se je še bolj razjezilauser posted image .
Kako sem reagirala? Najprej sem jo poizkusila z lepa prepričat, če bi imeli čas, bi se še malo hecala z njo, tako pa smo morale it iskat očija in sem jo lepo popokala: sem jo dvignila in se je zvirala in če sem jo postavila na tla, jo je ucvrla v kontra smer - zato sem jo pač nosila do doma med vsem zviranjem. (Ja, naslenji dan sem dejansko imela musklfiberuser posted image ). (na srečo imamo blizu vrtecuser posted image - ampak ib jo nosila tudi čez pol mesta, če bi bilo treba). Ampak ona je pa ugotovila, da to nikamor ne pelje.

Medtem sem ji parkrat povedala, da jo imam rada, ne glede na to, kaj počne, da pa bo vseeno/kljub temu po moje in pika. Da razumem, da je jezna, ampak moramo domov po očija in to takoj. Ostali čas pa se sploh nisem menila zanjo, ampak sem se pogovarjala z Ronjo in eno babico, ki je šla v isto smer. Zakaj bi Ronja ne bila deležna nobene pozornosti, če ga Lejla svira? Doma se je šla zjokat na povštre, čim sem jo odložila, potem sem prišla za njo, jo preoblekla in takrat sem ji tudi rekla, da mi je žal, da sem bila pozna in da razumem, če je jezna. No, kake pol minute po tem je pa nehala jokat in je bilo, kot da izpada nikoli ni bilo. To je bil njen prvi in zaenkrat zadnji histerični izpad (stara je pa 21 m).

Mislim, da je pri drugih otrocih lažje to, da nas ne dobijo več tako nepripravljenih: taprvič, ko se ti to zgodi, si kar malo paf in ne odreagiraš takoj tako, kot je prav, rabiš kako minuto ali dve, da prideš k sebi. In mali ugotovi, da tole pa pali, je mamo čisto zmedlo... Pri drugem pa že pričakuješ, da bo enkrat taka histerija nastopila in potem že veš, kako reagirat in otrok ne dobi tistega občutka, da ima vajeti v rokah - niti za trenutek. In to je dobro v tem primeru.

Res je, da sta moji punci fajn: večinoma se da zmenit z njima in res je tudi, da midva ne komplicirava za vsako bedarijo. Zato se pri mojih ta histerija pojavlja predvsem, kadar je zadaj kaka frustracija - in če to rešiš, potem se tudi histerija neha. Pač pozdraviš vzrok. Ampak niso pa vsi otoci taki in nekateri tako zelo izražajo svojo voljo non stop.  Takrat moraš bit po moje še bolj dosleden, da mu ne daš občutka, da on vodi igro.

Če se je treba oblečt za kam it ali pa kje smo, pa noče naprej, pač rečem: 'sej si lahko tukej.... prav, adijo...' in grem.

Ja, jaz tudi, samo suzanica je rekla, da to ne pali vedno. Pri nas na koncu koncev to vedno pali, sami doma nočeta ostatuser posted image .

PS: kaj bi midva dala za otroke, ki bi zjutraj še spali... Mlajša je ob 5:30 najkasneje budna, tako da noče nazaj zaspat, tavečja včasih potegne celo do 6:30, ampak v 99% smo ob 6h že vsi pokonciuser posted image . Midva pa taka nočna ptiča, kje sva te zgodnje dobila?

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2010 9:41:00   
Katy78
Pri nas je na srečo to zelo redko, kadar pa se zgodi, se ga pa da hitro prepričat - mu pač rečem, pridi, bova to pa to videla/delala ali kaj podobnega in je tako za akcijo. user posted image Redko redko se zgodi, da ga moram pač prijeti in odnesti/oblečti ali kaj podobnega.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2010 10:05:25   
ledenaa
K nam pride žgečkljiva pošast. In po minuti nimamo težav z oblačenjem. obrnemo na igro in gre lepo

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?