|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kavči postelja
10.6.2008 9:11:49   
miha_b
pozdrav

naši mali bi rada preustila najino spalnico in se preselila v dnevno sobo
(1,5 sobno st.)pri tem pa potrebujeva res dobro posteljo ki se spremeni
v kavč (funkcija postelje je na prvem mestu)

zanima me kako vi rešujete te situacije in kateri kavč predlagate

lp

miha
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kavči postelja
10.6.2008 9:14:36   
Mišni
A za oboje pa nimate prostora, za širšo posteljo in kavč? Ker poznam ene, ki imajo poboje lepo v enem prostoru (tudi sama sem včasih imela) in prav lepo izgleda. Tudi prrijazno je vse skupaj, je dosti prostora za valjat se z otrokom (ali brezuser posted image ).
Je pa fajn, da je postelja taka, da lepo paše v prostor, pa kakšno fajn pregrinjalo mora biti čez.

Drugače pa ti bodo v trgovinah najbolje vedeli svetovati, kateri kavč je primeren za spanje.

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2008 9:16:28   
Mišni
Aja, drugače pa ne vem, iz kje si. V Škofji Loki je en fajn tapetnik, ki ti kavč naredi po meri, v oziro vzame res vse, če se bo ležalo gor itd.,  in je predvsem zelo kvaliteten. Pa tudi drag ni nič kaj pretirano.
Če te zanima, se lahko pozanimam, kako se že piše, ker sem pozabila.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2008 9:35:45   
muha1
Ko smo mi bili v enosobnem stanovanju, smo imeli taki kavč, ki je sestavljen iz dveh prevlečenih jogijev ( en jogi je bil sedalo, drugi naslonjalo, zraven pa še dekorativni pojšterčki user posted image ). Jaz sem spala super na njem.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2008 10:03:40   
tinkatonka
Baje ima najboljše kavč-postelje Žakelj.  Sicer so dragi, ampak res udobni.

Jaz imam njihov kavč, ki ni postelja, pa na njem dostikrat zaspim kot angelček. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2008 13:25:35   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: muha1

Ko smo mi bili v enosobnem stanovanju, smo imeli taki kavč, ki je sestavljen iz dveh prevlečenih jogijev ( en jogi je bil sedalo, drugi naslonjalo, zraven pa še dekorativni pojšterčki user posted image ). Jaz sem spala super na njem.

Isto. Kupila sva ga pa v Lesnini.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2008 13:29:26   
frutka_
Ikea mogoče.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2008 14:16:13   
PikicaStonoga
Živjo,kavčev je povsod polno, samo pazi, kaj kupiš. Ko sva midva kupovala zase kavč, na katerem vsak dan spiva, sva gledala na to, da je vzmeten (večina poceni kavčev danes je z navadne pene, na kateri švicaš in te vse boli).
Najinega sva kupila v Harvey Normanu in je pred 3,5 leti stal 100. 000 sit, še dane sje kot nov in se na nem super spi, širok je pa 140 cm kar je tud O za dva!:)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.6.2008 16:31:19   
Felicita
Zdravo, jaz mam tovrstno varianto v sobi, od studia P iz tacna in sem ful zadovoljna... majo pa vse možne različne dimenzije in se mi zdi, da tudi delajo po naročilu. cenovno so pa tudi ugodni.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.6.2008 16:58:08   
gojska
TOM je bil včasih zakon za to kar ti rabiš. Mal se pozanimi

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2008 21:56:38   
miha_b
hvala za vse ideje

tole sem pogledu Žakelj in imajo res uredu kavče
zelo podobno sem videl pri milax

pa še cena je kr ok

hvala in lp

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?