Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
katero slovensko zdravilišče ? 18.2.2005 13:36:08
|
|
|
|
tinčica
|
moj sodelavec je bil po operaciji kolena v šmarjeških toplicah in kokr vem je bil ful zadovoljen. lp
|
|
|
|
katero slovensko zdravilišče ? 18.2.2005 13:36:59
|
|
|
|
lol
|
To ti izberejo pri svojem osebnem zdravniku.Zate pa lahko vprašaš za spremljevalca(lahko je zastonj ali po polovični ceni).
|
|
|
|
katero slovensko zdravilišče ? 18.2.2005 13:40:20
|
|
|
|
inga
|
za te zadeve so menda tud dolenjske toplice :zmeden:
|
|
|
|
katero slovensko zdravilišče ? 18.2.2005 13:58:24
|
|
|
|
viv_
|
Moja svakinja je imela isto in so jo poslali v dolenjske.
|
|
|
|
katero slovensko zdravilišče ? 18.2.2005 14:02:46
|
|
|
|
Teni_
|
Moja bodoča tašča gre zdaj enkrat. Odobril ji je zdravnik, pa mislim, da so tudi napisali kam gre. Mislim, da je rekla, da Atomske toplice. Spremljevalec pa mislim, da si lahko plača zraven, ker je moj deda tako šel enkrat z babico(v Radence). LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
katero slovensko zdravilišče ? 18.2.2005 16:23:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor vem si tega ne zbira sam kam gre(ker vsako zdravilisce ima doloceno kajzdravijo-dobrna-kosti,rogaska-crevesne bolezni,..), seveda ce gre preko poskodbe . Mislim pa da je to v dolenjskih.:)
|
|
|
|
katero slovensko zdravilišče ? 18.2.2005 19:36:22
|
|
|
|
Tina26
|
Jaz nisem mogla nic zbirat, so me kar v Dolenjske poslal. Glede spremstva pa takrat ni slo, ker so bili do konca polni, tako da so se bolnike drugam sibali. Je bilo pa to junija 2000. Lahko pa jih poklices in vprasas - so ful prijazni. Pa veliko srece Papa
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?