Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: katero sadje pri 7meseci....... 25.9.2007 14:30:18
|
|
|
|
blue sky
|
borovnice, papaja, melona, mango, banane, jabolka, hruške, breskve, nektarine, maline
|
|
|
|
RE: katero sadje pri 7meseci....... 25.9.2007 16:52:47
|
|
|
|
2 Sraki
|
slive, grozdje naš oboje naravnost obožuje
|
|
|
|
RE: katero sadje pri 7meseci....... 25.9.2007 18:22:43
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky borovnice, papaja, melona, mango, banane, jabolka, hruške, breskve, nektarine, maline sem pozabila še na slive, lubenico, kaki.
|
|
|
|
RE: katero sadje pri 7meseci....... 25.9.2007 18:52:36
|
|
|
|
tinaaja
|
kako grozdje pripravit?
|
|
RE: katero sadje pri 7meseci....... 25.9.2007 18:58:03
|
|
|
|
Naja30
|
Naša je bila 7m stara poleti in sadje je bilo res veliko na izbiro. No, saj ga je še sedaj. Izogibala sem se samo agrumov in ananasa. Grozdje ji jaz dam tako, da peške ven vzamem in ji dam samo meso. Ampak ji ni preveč všeč
|
|
|
|
RE: katero sadje pri 7meseci....... 25.9.2007 20:29:17
|
|
|
|
tančica
|
fantekj - koliko obrokov GH pa imate sedaj?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.