Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: katero leto za znižano plačilo vrtca? 11.6.2010 9:55:44
|
|
|
|
sazi
|
2008 novembra pa je potrebno na novo oddati za plačilo vrtca v novem koledarskem letu (2011), takrat se bo upoštevalo pa 2009
< Sporočilo je popravil sazi -- 11.6.2010 9:56:39 >
|
|
|
|
RE: katero leto za znižano plačilo vrtca? 11.6.2010 10:26:44
|
|
|
|
nananaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi 2008 novembra pa je potrebno na novo oddati za plačilo vrtca v novem koledarskem letu (2011), takrat se bo upoštevalo pa 2009 a to resno, al kaj? samo potem se v tem času res lahko precej spremeni stanje. sem bila prepričana, da se upošteva podobno kot pri otroškem dodatku, torej bi se leta 2010. no, nam bo to prav prišlo, če je to res.
|
|
|
|
RE: katero leto za znižano plačilo vrtca? 11.6.2010 10:29:02
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja IZVIRNO SPOROČILO: sazi 2008 novembra pa je potrebno na novo oddati za plačilo vrtca v novem koledarskem letu (2011), takrat se bo upoštevalo pa 2009 a to resno, al kaj? samo potem se v tem času res lahko precej spremeni stanje. sem bila prepričana, da se upošteva podobno kot pri otroškem dodatku, torej bi se leta 2010. no, nam bo to prav prišlo, če je to res. Ja, povsem resno. Namreč avgusta oddajajo samo tisti, ki niso oddali že novembra leto prej. Novembra smo lahko oddali le dohodke iz leta 2008, saj je leto 2009 še teklo. Torej se za plačila do konca leta 2010 upoštevalo dohodki 2008, od 1.1.2001 pa dohodki iz leta 2009.
|
|
|
|
RE: katero leto za znižano plačilo vrtca? 11.6.2010 10:48:16
|
|
|
|
skrita
|
Zakaj pa rabijo podatke za 2. leti nazaj če pa otrok gre v jeseni v vrtec? Se parvi da bom sedaj jaz spadala med višji razreud, saj sem v letu 08 dobivala porodniško mož pa plačo, sedaj pa dobivamo 1 plačo, pa se nebo upoštevalo to da dela samo eden ampak dohodki za 2. leti nazaj?
|
|
|
|
RE: katero leto za znižano plačilo vrtca? 11.6.2010 13:47:29
|
|
|
|
petea
|
skrita, lahko daš vlogo, da ti znižajo plačilo vrtca, ker je vaš trenutni položaj slabši kot pred 2. letoma. Žal pa je od občine odvisno, ali bo vlogi ugodila (ker v zakonu piše, da LAHKO (ne da MORAJO) upoštevajo trenutni slabši gmotni položaj družine).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?