Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: katero leto pri izračunu vrtca 1.10.2005 14:35:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Za 2004, zagotovo. Mi moramo do 15.11. oddati vlogo za znižano plačilo vrtca in mora biti dohodnina za lani. Na podlagi tega ti izračunajo plačilo za naslednje leto. LP Simona
|
|
|
|
RE: katero leto pri izračunu vrtca 1.10.2005 16:04:10
|
|
|
|
Wahoo RR
|
sepravi v celoti za 2004...kljub temu da so to porodniške ?
|
|
RE: katero leto pri izračunu vrtca 1.10.2005 20:03:44
|
|
|
|
anitaz
|
Porodniška za lani?? A nisi imela porodniško z letošnjim letom??Sprašujem,ker smo skoraj isto stari
|
|
|
|
RE: katero leto pri izračunu vrtca 1.10.2005 21:40:19
|
|
|
|
SaaS
|
Upoštevalča se ti bo dohodnina za 2004. Če je to porodniška pa porodniška, vsaj kolikor sem jaz seznanjena. Ampak če si od februarja letos na porodniški, a ni to februar 2005? Torej imaš leta 2004 samo plače. Naslednje leto pa porodniška.
|
|
|
|
RE: katero leto pri izračunu vrtca 2.10.2005 17:23:25
|
|
|
|
Wahoo RR
|
punce, se opravičujem...sem zabrkala... seveda...zdej smo 2005....in zdej imam porodniško preračunano glede na 2004... če bi šla pa feb 2006 tamala v vrtec se bo pa upoštevalo od leta 2005, a ne ? sepravi tudi porodniške... zamešala sem leta, ja
|
|
RE: katero leto pri izračunu vrtca 2.10.2005 21:25:30
|
|
|
|
elizabeta p
|
Če gre otrok prvič v vrtec daš dohodke od predpreteklega leta, se pravi če gre 2006 daš dohodke od 2004, če pa gre samo za podaljšanje pa od preteklega leta, se pravi 2005.
|
|
|
|
RE: katero leto pri izračunu vrtca 3.10.2005 12:10:06
|
|
|
|
Wahoo RR
|
aja ? hmm...ja zdej ste me pa zmedle...kaj je zdej prav ?
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPust: Poslikava obrazaPred vrati je pust, prihajajo maškare, majhne in velike. Da bo preobrazba za najmlajše še bolj izvirna, smo za vas pripr...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?