Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: katero adaptirano mleko 10.10.2005 9:47:19
|
|
|
|
LONA13
|
jest svojemu že od prvih dni dajem novalac-sem zelo zadovoljna. Mleko nič ne smrdi pa tud okus je ok. Dobiš ga v lekarni, stane pa 1400 sit za 400 g.
|
|
RE: katero adaptirano mleko 10.10.2005 12:52:51
|
|
|
|
urška
|
kaj pa BEBA (nestle) ali pa Bebivita (dobiš v mullerju)
|
|
|
|
RE: katero adaptirano mleko 10.10.2005 13:12:24
|
|
|
|
Grascakinja
|
Tudi Hipp je odličen. No, zdaj se pa odloči....
|
|
|
|
RE: katero adaptirano mleko 10.10.2005 14:51:21
|
|
|
|
BibaJ
|
Zakaj pa ne bi probala naredit rižolinota s svojim mlekom?
|
|
|
|
RE: katero adaptirano mleko 10.10.2005 21:34:22
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Pri šestih mesecih pa menda že res kaj bolj konkretnega probata, se mi zdi? No, midva sva probala Aptamil (ga je ful zvilo), Hipp (je težko kakal), Beba pa je za naju zakon (čeprav meni ful smrdi ). Lp, Vrtnica
|
|
|
|
RE: katero adaptirano mleko 11.10.2005 7:20:05
|
|
|
|
Barči78
|
Jaz bi na tvojem mestu kupila rižolino od HIPP-a in ga zamešala med svoje mleko. Lepo se stopi v mleku in se ga da piti po steklenički.
|
|
RE: katero adaptirano mleko 11.10.2005 9:18:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, obstaja. Ti mu kar daj adaptirano mleko, boš vsaj sigurna, da je dovolj popil in da se zaradi tega, ker bi bil lačen, ne zbuja. Jaz sem mešača Comformil in Aptamil, ampak to je seveda od do zdaj svetovanega najbolj komplicirano, tako da tega najbrž ne boš. Pa daj kakšno drugo. Poskusi. Če si preutrujena od nočnega zbiujanja, potem res moraš nekaj naredit. Prva stopnja je to. Potem pa dalje ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?