|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katero številko kupit
25.8.2009 11:15:05   
susica
zdravo!
punce eno pomoč rabim!kolegica je rodila dvojčke, eden ma 1500g drugi pa 1900g(malo več kot mesec sta prej rojena)!ko sem jo vprašala kaj rabi za niju je rekla da nekaj za zimo ko bosta že doma, zdaj pa nevem katero številko naj vzamem???kaj rečete 74 bo premalo preveliko za v bistvu nedeonošenčka?????
koliko pa rabi številko oblačila 1leto star otrok malo bol buckast??približno!?
hvala za pomočm, ker se mi zdi da jima bo vse preveliko?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katero številko kupit
25.8.2009 11:39:52   
bskrle
Če kupuješ spodnja oblačila bo 68 čisto dovolj. Če bundice potem morebiti lahko 74.
Naša se je rodila 48 velika, 2500 g, pozimi januarja je imela hlačke 68.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu susica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2009 11:43:53   
Najaa
Moja je nedonošena. Ob rojstvu je imela mal manj kot 2 kilce, dolga je bila 45 cm in nosi zdaj, 6 mesecev kasneje, št. 62-68. Mogoče je bolje, da ji kupiš kaj malega, pa daš zraven npr. bom za BC ali H&M, pa naj sama kupi, ko bo kaj rabla.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2009 16:11:11   
ajataja
glede na to da sta čist mičkeni bo dosti 62,naš je rojen maja 3500g pa je lani pozimi nosil 68 -star pol leta,po moje je tud boljš če ji daš kak darilni bon za otroško trgovino in naj si kupi sama kar ji všeč,ker nimamo vsi istega okusa pa še težko je tolk naprej kupovat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2009 21:28:47   
potepinček
62, max.68.

(odgovor članu susica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2009 21:55:22   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: susica

koliko pa rabi številko oblačila 1leto star otrok malo bol buckast??približno!?

86 je 1-1,5 leta
92 je 1,5-2 leti

Če je otrok malo bolj buckast, moraš gledat bolj na model - da ni preozek. Večja oblačila gredo bolj v dolžino kot v širino, zato mora že model bit v osnovi ta pravi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu susica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2009 22:38:28   
anika87
Ja men se tut zdi, da gre vse samo na dolžino, ker je vse tako široko... Našmu Nejkotu je vse stalo kot da bi obesla vrečo na kol... Imel je 3300g in 53 cm, se pravi bil je dolgi in šlank. Mama in tašča sta mi prej govorili, da naj ne kupujem malih stvari, ker bo itak vse hitro prerastel. Seveda sem jih nevedna poslušala in kupila nekaj stvari 56, nisem nič kaj preveč nabavljala, na koncu pa sploh nisem vedla v kaj naj ga dam in sem moža takoj naslednji dan, ko sma prišla iz P, poslala po 50-ke, sem rekla naj zbrska nekje nekaj malih bodijev in žabic. Še zdaj je v petdesetki, čeprav mu bo kmalu dolžina na knap. Širina pa je še vedno taka, da bi ga lahko še v 3 dodatne plenice povila. Sploh pajac, ki ga ima za spat. Če ful brca, si nogice kar zbrca gor in enkrat jo je kar porinu v hlačnico k drugi nogici.
Tako da, po moje se ne rabiš sekirat, da buckastmu ne bi blo prav, samo pazi na dolžino.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2009 23:06:59   
livia
Kolk bosta pa sploh stara pozimi???
Sprašuješ za buckote pri enem letu, napišeš pa da sta nedonošenčka. Zakaj bi bila potem buckota pri enem letu?

Če bosta pozimi stara eno leto kupi 74. Še najboljš pa je, da podariš bon in si sama izbere.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.