Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri zatajila jutranja tabletka? 10.6.2013 22:33:09
|
|
|
|
maycica
|
nikoli
|
|
RE: kateri zatajila jutranja tabletka? 10.6.2013 22:54:11
|
|
|
|
petrcaaa
|
ni.
|
|
|
|
RE: kateri zatajila jutranja tabletka? 10.6.2013 23:26:53
|
|
|
|
ronja
|
Še nikoli, mi je bilo pa vedno hudičevo slabo po njej in navadno sem dobila m. po njej in potem je šel cikel znova, čeprav naj ne bi bilo tako.
|
|
RE: kateri zatajila jutranja tabletka? 10.6.2013 23:33:34
|
|
|
|
ronja
|
Sicer v navodilu piše, da tudi otežuje oploditev in/ali vgnezditev, sam princip pa baje še ni znan, verjetno s spremenjeno sluznico, ki se res takoj spremeni. Samo če je do vgnezditve že prišlo, nima več vpliva. Ti si ovulacijo imela ravno takrat, tako da do vgnezditve še ni prišlo, razen, če bi se uspelo vgnezdit takoj, vendar so to zelooooo male možnosti, večinoma traja to par dni, ker mora jajčece prit še do maternice in se na primernem mestu vgnezdit v sluznico. Mislim, da si lahko pomirjena, če pa ne bi bilo m., pa seveda po test. Vendar če ti bo tabletka izzvala m., se ti lahko cikel premakne in boš takrat, ko bi morala dobit m. dejansko na sredi cikla - to se je meni zgodilo. Vendar to itak čutiš navadno, pa verjetno tudi skrbno uporabljata kondome, tako da nima niti veze. Samo da se ne bi ustrašila, če bi čez nekaj dni krvavela, pa potem ne bi bilo pravi čas m. Če ne boš prepričana v svoj cikel, da je to to, vseeno naredi test, ziher je ziher.
|
|
RE: kateri zatajila jutranja tabletka? 10.6.2013 23:35:05
|
|
|
|
Nagajivkica
|
k sreci mi je nikoli ni bilo treba uporabiti
|
|
|
|
RE: kateri zatajila jutranja tabletka? 11.6.2013 0:06:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za te odgovore. Ste me malo pomirile. Meni po tabletki ni bilo nič slabo in je tudi minilo 6 dni odkar sem jo vzela, vendar M še vedno ni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?