barni
|
Ce bi se enkrat kupovala in bi imela to pamet, ki jo imam danes? - stirikolesnik, - z napihljivimi velikimi gumami, - sprednje se morajo premikati, - primeren za slabsi teren, - stabilen, - kompakten, - ne pretezek, - ko se zlozi, mora iti v avto brez da snamemo kolesa, - da se lahko rocaj premika tako (in ne cel sedez), da je otrok obrnjen proti tebi in stran od tebe, - da se lahko naslonjalo cisto poleze ali pa postavi pod kotom 90 stopinj, - da ima veliko nakupovalno kosaro spodaj, ki je lahko dostopna, - da ima snemljivo prednje varovalo, - da ima veliko strehico, ki se lahko potegne dalec naprej, - da ima okence v strehici, - da ima pet tockovni pas za pripeti in da je pas podlozen, - da je pralen v pralnem stroju, - da ima zimsko vreco in prenosno mehko torbo, - da ima po moznosti bremzo na rocaju, - da se enostavno zlozi in sestavi, - da se naslonjalo enostavno dvigne ali spusti. Evo to sem nekako nastudirala v tem casu, ko uporabljam nas vozek. Tega ki imamo sedaj je tezek, da ga tezko nalozim v avto, neokreten, ker so fiksna stiri kolesa. Naslonjalo ne gre cisto pokonci (to mi je glavni minus!), nima bremze, kar mi narobe hodi, ko grem po hribu navzdol. Tega zal nisem vedela, dokler nisem imela prakticnih vaj . Danes bi izbrala drugace.
|