|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri test najbolj zanesljiv?
9.1.2007 21:53:56   
Anonimen
Pri prvi nosečnosti sem uporabla baby check mini in navaden BC, pa se je fajn poznala črtica (seveda sem pa komaj v 7.tednu ugotovila,da sem noseča).
14.1. bi morala imeti M. A kak test lahko pokaže kak dan ali dva prej?
Saj vem,da sem neučakana (še 5 dni), samo res si želim,da bi uspelo.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri test najbolj zanesljiv?
9.1.2007 22:06:32   
Marogica
Pojma nimam. Jaz sem 2x delala test z Clear Blue in mi je vedno pokazal točni rezultat že 1 dan po izostali menstruaciji.

Malo še potrpi, kaj pa je 5 dni proti večnosti??user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2007 22:10:54   
Miss Piggy
Mislim, da so vsi testi na isti princip. Ugotavljajo vsebnost beta HCG hormona v urinu.
Razlika je le v embalazi in posledicno v ceni.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2007 22:12:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alma2

Mislim, da so vsi testi na isti princip. Ugotavljajo vsebnost beta HCG hormona v urinu.
Razlika je le v embalazi in posledicno v ceni.

Se popolnoma strinjam z almo.

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2007 12:35:27   
Anonimen
Pozdravljena,

iz osebnih izkušenj ti povem, da testa ne delaj prehitro( pred prvim izostankom). To sem naredila jaz 4 dni prej in test je pokazaluser posted image . Danes ponoči pa ponovno krvavitev in spet ss.

Sama vem, kako je težko počakat na pravi dan, samo kot je povedano - kaj je 5 dni proti večnosti. S tem se strinjam, samo čakanje te pa ubije. Verjemi mi, da je lažje čakat in dočakat user posted image , kot pa videt najprej user posted image , čez par dni pa kri. Vsak dan smo bogatejše za izkušnje in toplo ti priporočam, da mojo izkušnjo upoštevaš( verjamem, da nisem edina s takšno) in raje počakaš. Razočaranje bo manjše!

Želim pa ti, da bi zagledalauser posted image user posted image !!! Midva greva v nove boje novim zmagam naproti!

LP vsem čakajočim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2007 12:59:23   
lunca2
Tudi sama sem delala test s Clear Blue in mi je vedno pokazal točno. Sem pa delala ko mi je user posted image izostajala par dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2007 14:22:19   
Anonimen
Vedno sem delala cb mini, ki je vedno točno pokazal, delala sem ga prvi dan izostanka. Pred pričakovano user posted image  nisem delala testa nikoli.

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?