Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri test najbolj zanesljiv? 9.1.2007 22:06:32
|
|
|
|
Marogica
|
Pojma nimam. Jaz sem 2x delala test z Clear Blue in mi je vedno pokazal točni rezultat že 1 dan po izostali menstruaciji. Malo še potrpi, kaj pa je 5 dni proti večnosti??
|
|
RE: kateri test najbolj zanesljiv? 9.1.2007 22:10:54
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Mislim, da so vsi testi na isti princip. Ugotavljajo vsebnost beta HCG hormona v urinu. Razlika je le v embalazi in posledicno v ceni.
|
|
|
|
RE: kateri test najbolj zanesljiv? 9.1.2007 22:12:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alma2 Mislim, da so vsi testi na isti princip. Ugotavljajo vsebnost beta HCG hormona v urinu. Razlika je le v embalazi in posledicno v ceni. Se popolnoma strinjam z almo.
|
|
|
|
RE: kateri test najbolj zanesljiv? 10.1.2007 12:35:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena, iz osebnih izkušenj ti povem, da testa ne delaj prehitro( pred prvim izostankom). To sem naredila jaz 4 dni prej in test je pokazal . Danes ponoči pa ponovno krvavitev in spet ss. Sama vem, kako je težko počakat na pravi dan, samo kot je povedano - kaj je 5 dni proti večnosti. S tem se strinjam, samo čakanje te pa ubije. Verjemi mi, da je lažje čakat in dočakat , kot pa videt najprej , čez par dni pa kri. Vsak dan smo bogatejše za izkušnje in toplo ti priporočam, da mojo izkušnjo upoštevaš( verjamem, da nisem edina s takšno) in raje počakaš. Razočaranje bo manjše! Želim pa ti, da bi zagledala !!! Midva greva v nove boje novim zmagam naproti! LP vsem čakajočim!
|
|
|
|
RE: kateri test najbolj zanesljiv? 10.1.2007 14:22:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Vedno sem delala cb mini, ki je vedno točno pokazal, delala sem ga prvi dan izostanka. Pred pričakovano nisem delala testa nikoli.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?