|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri sušilni stroj in kako...
22.10.2006 15:16:14   
kimi
Ojla

Mene pa nekaj zanima...nimam blage veze o sušilnih strojih...kakšen,kateri,koliko naj ima programov sušenja itd... AMpak bi ga pa kupila. Pa me zanima sli vse sušite v njem ni važno katere obleke so ,ker sem jaz slišala da se rade skrčijouser posted image .In katerega imate s kakšnimi programi je priporočljiv itd... Vze bi namreč tistega ki je sedaj v Hoferju v akciji pa se nič ne spoznam na njegove lastnosti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri sušilni stroj in kako...
22.10.2006 16:42:28   
čaki
jaz mam gorenje na cev in sem ful zadovolna, je pa res da poletnih majčk od naju ne dajem notri ker jih čist ščika-spet je važno kako kakovostne so oblačila- no te najine majce niso glih naj naj. od otrok pa dajem čisto vse not. od gat do bunde jakne...vse vse. in fino je ker večino stvari ni treba pol še likat, takoj ko posuši in so cunje še tople jih poberem in zložim.
je pa res da se tud skrčijo. no ene se ene se pa ne. zato pa zdaj jaz vedno kupujem z rezervo-že v trgovini študiram aha to se bo še mal skrčlo.... in kupim mal večje.
kar se tiče programov jaz vedno sušim samo na enem-bombaž in da posuši do konca.drugega še nisem.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2006 17:06:05   
Anonimen
takšnega, ki ima poleg senzorja za temperaturo tudi za vlažnost. Ta ti posuši perilo v čim krajšem možnem času, torej če je perilo prej suho, prej konča in ne kot drugi sušilci, ki so tako, da narihtaš temp. potem ti pa suši pol ure ali eno uro ali 2 uri oz. odvisno od programa, ki si ga izbrala.

Moj je takšen in 1x posuši perilo v pol urah 1x pa v 1,5 uri odvisno kakšen material je noter. Pa tako ful prišparaš na energiji.

Aja, sušim pa noter vse: kavbojke, puloverje (tudi volnene), majčke, svilo, srajce in ni čisto nič zmečkano. Pa tudi vse hkrati lahko sušim. Pa super se potem še zlika. Nič se ne skrči. Zato pa je senzor za temperaturo in vlago. Ker vvčasih sušilci sušijo tako dolgo, dokler ni kones programa, potem se pa ponavadi pregrejejo in poškodujejo tkanine. Zato pa poglej za senzor vlažnosti.

< Sporočilo je popravil URSKA -- 22.10.2006 17:09:28 >

(odgovor članu čaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2006 17:11:53   
Anonimen
Še to: Jaz pri sušilcu ne bi šparala. Ker lahko ti ful uniči cote ali porabi energije. PA nekateri ful mečkajo.

Veš kako je: malo penez malo muzike.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2006 18:31:16   
kimi
Ta v hoferju ima takšne lastnosti:
--> osvetljen boben iz legiranega jekla
--> prostornina bobna 104 l
--> 8 programov za elektronsko kontrolo vlažnosti
--> vključno s programom za občutljivo perilo
--> 2 casovno vodena programa sušenja
--> 2 temperaturi sušenja
--> faza ohlajanja
--> funkcija proti mečkanju perila
--> elektronski prikazovalnik za praznenje posode za kondenz
--> termostat z zaščito proti pregretjem
--> zmogljivost:2.300 W
--> količina polnjenja 5,5 kg

Cena je: 69.900 sit

in ima izvlečljiv filter

totej kaj se vam zdi je primeren ali neuser posted image

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2006 19:27:45   
ares
kaj pa vem no

jst si ne bi upal kupt neko "no name" firme

niti ni vidt nč napisan a je kondenzacijski al ma odzračevanje

Its nice to be important,
but its more important to be nice...

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2006 19:30:12   
Anonimen
JA, kimi, po funkcijah ne rabiš čisto nič več. Še vsega tega ne user posted image

Mislim, da je čisto OK, pač ni neka ohoho znamka. Kar pa ne pomeni, da ni kvalitetno.

Važno je, da je kondenzacijski, če nimaš možnosti izpuha. Ker drugje dobiš za tak denar samo izpušne.

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2006 19:30:48   
Anonimen

to pomeni, da je kondenzacijski.

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2006 19:53:17   
ares

to pomeni, da je kondenzacijski.

ups... spregledal:)

Its nice to be important,
but its more important to be nice...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2006 22:43:47   
lojzika
Pr nas mamo gorenskega za 112 jurjev pa je DO ****A spodaj tako ven teče voda da mi je uničil pralni stroj, ko pa pokličem serviserja, pa pogruntajo, da ni pravilno zmontiran. Suši skoraj 2 uri, polovico funkcij sploh ne poznam skratka prezahteven je za mene user posted image user posted image user posted image

Ti se samo pozanimaj, kako je z garancijo. Osebno imamo veliko gospodinjskih aparatov no name firme in delajo veliko boljše kot kateri drugi. Kaj več bodo pa druge povedale

(odgovor članu ares)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2006 9:00:05   
Olivija
odkar sta moja starša kupila pomivalni stroj za 70.000, sem prepričana, da pod 100.000 ne dam za noben stroj. Posodo morata prej splaknit user posted image , pa še potem je vprašlijvo kako bo oprana.

Midva imava sušilni stroj z zgoraj naštetimi funkcijami, samo da je bil še enkrat tolk, pa sva zelo zadovoljna.

Res pa je, da imava DVD player za 11.000, ki je sicer bolj počasen user posted image , ampak dela že 3 leta. Samo je pa to spet nekaj čisto drugega kot sušilni stroj.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.10.2006 10:00:54   
HuAnita
Mi ga imamo kak mesec, poglej v mercatorju, je Sidex oz. -gorenjev za izvoz, cva kar zaodvoljna, je pa res tu mač funkcij....
Stal je 80 jurjev v akciji, drugje stane cca 90 tisoč.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.