|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri sesalec
30.10.2006 18:11:50   
iza
kolk sem nesrečna sem zaradi teh prek... sesalcev. sploh ne vem kaj naj vzemem. vodnega al pa tud ne, dobrega enostavnega, hitro pripravljenega za delat... zdaj mam igeo compact- tooo much dela z njo. adijo. prosim svetujte mi kaj glede tega. pa pauser posted image user posted image user posted image

iza
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri sesalec
30.10.2006 23:25:05   
Bubamaraa
jaz imam tegale....

http://www.batagel.com/sesalniki/superstick.htm

in ga ne zamenjam za noben denar.........user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu iza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2006 7:20:56   
ac
Romana25 - kolk je pa dela s čiščenjem? A ima vrečke, ki jih menjaš, al razne filtre, ki jih pereš? Pa kje se ga dobi? Na netu sem ga vidla za tam enih 26.000 na eni internetni prodaji.

Sem tud jaz v fazi menjave (imam Rovusa, ki je za en k...).

Hvala!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2006 12:56:39   
jerneja
jaz sem kupila Phillpipsovega v Merkurju...je v akciji...

lp

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2006 13:30:19   
Bubamaraa
S čičenjem ni nobenega dela....Ima pa tudi hepa filter(nič pršič ne gre ven iz sesalca in je s tem otrokom zelo prijazno)..... Vrečk nima, kar je meni všeč...Ima posodo, ki jo snameš dol, ter vse strešeš v koš za odpadke in zunanji filter sam očiščiš in je stvar zaključena.....vglavnem jaz sem tuk zadovoljna, da ga ne zamenjam....

ker sama sem prej imela od zepterja-vodni sesalec..in nikoli več...da sem ga sestavila, nalila vodo, pol ga umila sestavila nazaj.....da sem posesala sem se zamudila 2 uri..kar se pri temu zamudim cca. 20 minut.....

s tem tako luštno sesat in v vsak kot ga lahk porinem.....ker jaz moram dobesedno posesati vsak dan.....user posted image

aja pa še to: ne kupiti na baterijo al akumulator, ker so ful švoh, ga ima tašča in lahko sesa z njim  samo kake droptinice kar je že večje ne gre več ....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu jerneja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

n,s ali j na koncu
Amimami

katero ime od teh treh skoraj enakih????

Inan (34%)

Inas (14%)

Inaj (52%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!