Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri porodničarji - ginekologi v NM por... 9.2.2010 13:54:44
|
|
|
|
majch
|
Na splošno z vsemi zadovoljna - čeprav se jih pol ne spomnem, kateri so bili. Babica Metka, ok, ona druga, blond, ko ne vem, katera, tudi. Zrdavniki ok, razen en visok, suhi, ko me je na ctg sprejel...kot da se mu sanja. Sem vesela, da ga nisem rabla dolgo gledat. Nič kritičnega, samo zdolgočasen je bil do amena, pa slabe volje, kot da mu čist odveč hodim...j* ga , nisem si sama zmisla ravno tist moment tja pridet . Drugače sem prišla v roke še Mijajloviču, pa je tudi bil fajn. Eh...smo zamenjali ene 3 smene in je bilo kar luštno. Tudi s sestrami smo se kar lepo razumele.
|
|
RE: kateri porodničarji - ginekologi v NM por... 9.2.2010 14:01:47
|
|
|
|
TRIŠ
|
Vsi so OK razen dr.Šekoranja in dr.Piška,moje mnenje seveda
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 9.2.2010 14:02:28 >
|
|
|
|
RE: kateri porodničarji - ginekologi v NM por... 10.2.2010 11:28:09
|
|
|
|
altaja
|
babice so vse super (mela sem Tanjo Bon in je zlata!!!!), porodničarka pa dr. Koželj .. Še na oddelek je prišla mene in cimro pogledat preden smo šle domov da je vdla če smo vsi ok.
|
|
RE: kateri porodničarji - ginekologi v NM por... 11.2.2010 16:31:43
|
|
|
|
Aja1
|
Jaz sem imela v prvo babico Jelko, ki je , zdaj v drugo pa Verido, ki je tudi . G. pa prvič Mijajlovič, drugič Gradecki. Zadovoljna.
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Celulitdarja72ne (
6%)
malo (
29%)
kar nekaj (
35%)
veliko (
18%)
ogromno (
12%)
Število vseh glasov: 217Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!