|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri pesek???
25.10.2010 9:42:27   
J.L.
doslej smo kupovali Biosand od Letierra, samo mi je predrag za 10l - 10€user posted image !!! pa še hitro ga porabimo!  rada bi takega ki se fajn sprime v veliko kepo, ko se muc polula, pa da ni drag. kje/katerega kupujete + cena za količino? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri pesek???
25.10.2010 9:47:38   
ledenaa
lesni peleti. res da piše da je za glodalce,ampak je za vse živali. Zelo dobro vpije in res ne smrdi. 15 kg, pride skoraj 11 e. Imaš pa res za dalj časa

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2010 10:02:05   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

lesni peleti. res da piše da je za glodalce,ampak je za vse živali. Zelo dobro vpije in res ne smrdi. 15 kg, pride skoraj 11 e. Imaš pa res za dalj časa

samo glede na to da je les, se ne sprime skup, ko se muc polula ali?

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2010 11:08:59   
Arwenko
Meni se je najbolj obnesel Hoferjev odkrito povedano, 10l mislim da je 2,50 eur, nekaj takega, ampak precej dražjih peskov mi je veliko bolj smrdelo, pa krajši čas držalo. Fajn je pa tudi Eurospinov, ampak je odišavljen, ima bolj izrazit vonj, to pa kako je komu všeč no. 

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
25.10.2010 11:45:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2010 11:58:03   
ledenaa
čeprav je les se sprime in ne oddaja vonja

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2010 23:08:00   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Meni se je najbolj obnesel Hoferjev odkrito povedano, 10l mislim da je 2,50 eur, nekaj takega, ampak precej dražjih peskov mi je veliko bolj smrdelo, pa krajši čas držalo. Fajn je pa tudi Eurospinov, ampak je odišavljen, ima bolj izrazit vonj, to pa kako je komu všeč no. 

pa se ta sprime v kepo ko se muc polula?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2010 9:16:41   
Arwenko
Ja, lepo se sprime, tako da samo odstraniš kepice pol in kakce. Meni drži pesek skoraj 14 dni ponavadi, odvisno koliko je požrešna naša maca pač, včasi manj, ampak en teden sigurno. Čistim ga pa 1x dnevno. 

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2010 9:27:06   
J.L.

Ja, lepo se sprime, tako da samo odstraniš kepice pol in kakce. Meni drži pesek skoraj 14 dni ponavadi, odvisno koliko je požrešna naša maca pač, včasi manj, ampak en teden sigurno. Čistim ga pa 1x dnevno. 
Bomo sprobala, sploh če se lepo sprime in je cena tako nizka. je kar velik strošek drugače ta pesek. mi za našega bio ki ga je 10l damo 10€, pa še porabim ga v manj ko 1 mesecu.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
26.10.2010 9:46:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.10.2010 10:05:06   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

Meni drži pesek skoraj 14 dni ponavadi

14 dni?!?!?!? jz menjam na 2 dni, Hoferja pa nobenga v blizini... :(
kako to misliš na 2 dni? da ti zmanjka v tako kratkem času cela vreča ali da ga menjaš na 2 dni?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
26.10.2010 10:27:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu J.L.)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.10.2010 10:29:52   
Arwenko
Ne vem no, jaz imam ful velik wc, kupim vrečo, vsipam celo noter, pol pa samo sproti čistim vsak dan drekce in lulanje ven, pa nič ne smrdi. Po 10-14 dneh recimo pa zamenjam celoten pesek, se pravi vržem vse kar še je noter stran in wc dobro umijem. 

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.10.2010 13:16:42   
J.L.

Ne vem no, jaz imam ful velik wc, kupim vrečo, vsipam celo noter, pol pa samo sproti čistim vsak dan drekce in lulanje ven, pa nič ne smrdi. Po 10-14 dneh recimo pa zamenjam celoten pesek, se pravi vržem vse kar še je noter stran in wc dobro umijem. 
pri nas isto, jaz sicer dosipavam in 1x tedensko razkužim. drugače sproti pucam .

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.10.2010 21:16:45   
hmm...
Jaz imam pesek iz Eurospina in je super. Poceni pa še lepo se sprime v grudice.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.11.2010 14:13:35   
LuNa73
Jaz sem sprobala že vse zgoraj naštete peske plus še "en miljon" drugih... tud takih ki se ne sprimejo v kepe (npr. catsan)... in sem sedaj našla enega, ki ga ne zamenjam več. Res da stane 14 kg 14 eur, ampak imam vrečo za približno dva meseca. Pa mam xxl mačji WC :). WC čistim dnevno, na približno dva tedna pa menjam celoten pesek, s tem, da nima v bistvu še nobenih neprijetnih vonjav. V kepe se sprijema fantastično. Je pa zlo fin. Pesek je pa Gold grey master, ki ma še silikatna zrnca zraven, za zmanjšanje neprijetnih vonjav.
Je pa še nekaj res, pesek npr. iste blagovne znamke (pa rečmo catsan) kupljen v tujini al pa kupljen pri nas - občutna razlika kar se kakovosti tiče (od sprijemanja v kepe do neprijetnih vonjav :) ).

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.12.2010 23:52:37   
Anonimen
evo, idealna rešitev težav:

http://www.litterkwitter.si

Moj mačkon je pri koncu druge od treh stopenj in je poraba peska že zelo minimalna.
user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
22.12.2010 0:21:50   
scorpiogirl
Odkar smo pri nas odkrili tale pesek:
http://www.zoorex.si/trgovina/muce/higiena/peski-in-silikati/flamingo-cat-litter-baby-powder-scent-parfume-7-kg.html
sploh ne pomislim, da bi kupila kakega drugega user posted image res je zelo droben, tako da je treba imeti pokrit wc, ampak je super! Ne smrdi (še celo diši po otroškem pudru user posted image ), super kepe se naredijo pa za dolgo je. Mi kupimo taveliko vrečo in ga imamo pri dveh mačkih za dva meseca. Sicer imamo velik mačji wc, ampak gre vseeno noter pol tavelike vreče, tako da enkrat na mesec zamenjam celoten pesek.

uf, tega, kot je angelina prilepila, se pa jaz ne grem user posted image sicer verjamem, da se precej prihrani, samo meni se ne da s tem ukvarjat ... imam že tako težave z odvajanjem tamalega mačka, ki pije vodo iz wcja user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.12.2010 8:20:18   
J.L.
res pohvale vreden hoferjev, ki smo ga nadomestili namesto bio sand! pa še prihranimo oz cenejši je:)

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?