Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri magični lonček uporabljate 13.12.2006 18:23:14
|
|
|
|
tulip
|
Mi imamo Aventovega, ki leži zadaj v omari, ker: - poliva kot ostale stekleničke, enkrat ja in drugič ne - je res magični - je raje pil kar iz kozarčka ali po slamci - nastavek je samo grizel
|
|
|
|
RE: kateri magični lonček uporabljate 13.12.2006 20:50:10
|
|
|
|
teta beta
|
Na začetku je imela babylove od 6m naprej, ta je imel silikonski ustnik. Sicer je bil fajn, da se je sploh navadila pit (pred tem ni imela nič, nobene flaške ali kaj drugega), vendar je verjetno prav zato precej polival, poleg tega pa je ustnik po enem mesecu že zgrizla oz. odtrgala. Nato smo imeli nubyjevo flaško na slamico, ki se je super obnesla, hkrati pa smo kupili še magični lonček Tomee Tippee (mislim, da 2.stopnjo od treh), ki pa ga nismo kaj dosti uporabljali. Flaško smo potem zaradi obrabe vrgli stran in sem tako dolgo kupovala novo, da je še sploh nisem kupila. Tamala itak pije iz kozarca, šalčke, plastenke, pred kratkim sem ji pa spet dala ta lonček od Tomee Tippee in moram rečt, da je zelo v redu, nič ne poliva. Ima trd ustnik. Cene se ne spomnim, okrog jurja , je pa iz baby centra.
|
|
RE: kateri magični lonček uporabljate 13.12.2006 21:23:40
|
|
|
|
eya
|
Mi smo kupili magični od Aventa (s ta mehkim nastavkom), ki nam sicer nikoli ni polival, a ga itak nismo kaj dosti uporabljali, ker falotek noče pit iz njega. Tako da smo po kar nekaj poskusih obupali. Zdaj se še uči pit po slamici, saj mu kar gre, samo če preveč potegne, gre odvečno mimo ust
|
|
RE: kateri magični lonček uporabljate 14.12.2006 9:24:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Sprva smo imeli aventovega - polival, včasih sem imela celo torbico mokro. Nato smo kupili Nubyjevega - ta pa je ok.
|
|
|
|
RE: kateri magični lonček uporabljate 14.12.2006 20:06:21
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Najprej smo imeli Aventovega z mehkim, nato s trdim ustnikom. Med pitjem je bil vedno ves moker, tako da sem nameravala prešaltati nazaj na navadni cucelj. Potem sem v DM-u kupila njihov magični lonček, ki prav nič ne poliva. Sicer nima ročajev, tako da sem mu nekaj časa še pomagala držati flaško, zdaj pa že zna sam.
|
|
|
|
RE: kateri magični lonček uporabljate 16.12.2006 21:09:44
|
|
|
|
Šoni
|
Mi smo sprva uporabljali Avent-ovega in to ne enega, rezultat je bil, da je bil mali vedno moker, pa tudi vse okoli njega, če ga je obrnil naokrog, vključno s torbo v kateri smo lonček prevažali. Sedaj uporabljamo Chicco-tovega in je super . Lp, Šoni
|
|
|
|
RE: kateri magični lonček uporabljate 17.12.2006 20:08:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Probali vse. Magični od Aventa - puščal. Nubby - puščal. Pa sem kupila navadno stekleničko od Aventa, dala gor ročaj, pa bel oz. zelen ustnik in je ok. Nimam več mokre torbice sicer ne izgleda najbolj frajersko, ampak bistvo je, da ne pušča
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?