|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri inhalator
20.9.2010 21:44:10   
Aja1
Kot kaže bomo tudi mi morali nabavit inhalator zaradi bronhitisa starejše hčerke (skoraj 4 leta). Katerega priporočate?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri inhalator
21.9.2010 9:36:13   
koala
Jaz uporabljam omronovega.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2010 10:03:19   
eva1
Jaz imam UZ od medikoel(120), smo zadovoljni..jaz ko se gledala mnenja in vprašala P; je odgovoril da so UZ boljši od kompresorskih, pa smo ptem kupili tega...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2010 13:46:30   
mmetka
ultrainhal 6700 sinkopa.... je super!! user posted image

...fajn je, ker je tih, da se otrok ne vstraši "brnenja" in para je hladna user posted image , kar bi naj bilo bolje, ker prodira globlje user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2010 11:12:10   
nežka
Mi uporabljamo PIC Mr. panda. Mogoče je res malo glasen, pa je vseeno fajn. Smo že marsikateri bronhitis preprečili z njim.
Smo začeli že inhalirati vsak večer, čeprav sta oba "le" prehlajena, jima lahko samo  koristi.

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2010 20:56:11   
Aja1
Hvala za nasvete. Smo kupili Medikoel 120. Upam, da nam bo dobro služil. user posted image

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2010 21:07:31   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Hvala za nasvete. Smo kupili Medikoel 120. Upam, da nam bo dobro služil. user posted image

Ja nam zelo dobro..res nisem mogla vrjet, k smo ga kupili,da se prehlad in kašlej odpravi v parih dneh(k se je prej vleklo po tedne)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.9.2010 8:04:08   
Aja1
Kolikokrat na dan pa inhalirat?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.9.2010 8:32:51   
masna
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Jaz imam UZ od medikoel(120), smo zadovoljni..jaz ko se gledala mnenja in vprašala P; je odgovoril da so UZ boljši od kompresorskih, pa smo ptem kupili tega...

Kje ste ga pa kupili in koliko stane?
hvala

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.9.2010 20:44:33   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: masna

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Kje ste ga pa kupili in koliko stane?
hvala

Kupila v lekarni in stane skoraj 59 eurov.

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.9.2010 14:20:01   
felicia
mi imamo tegale

user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.9.2010 21:55:29   
anika87
A to lahko kar sami začnemo, brez predpisovanja zdravnika, inhalirat?
Jaz sem razmišljala o inhalatorju, ampak zaenkrat se nam je stanje umirilo, je pa že imel Nejc 4x vneta ušeska in 1x je imel bronhitis. Pa sem razmišljala, če bo spet kdaj fajn kašljal, da bi kupli inhalator. Se lahko ti, ki jih opisujete, uporabljajo pri normalnem prehladu ob kašlju, al je to priporočljivo za bolj "nagnjene k bronhitisu" ?

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.9.2010 23:33:25   
eva1
Jaz ne inhaliram pri vsakem prehladu ampak samo takrat k imate suh dražeč kašelj, ali pa se kašelj vleče in vleče(zaradi nega ne spijo kot bi mogli),pa kadar se "davijo zaradi" njega..tko po presoji, inhaliram pa takrat 2x na dan po 10 minu(oz tok časa das se poihhalira 5 ml fiziološke...pa nam ponavadi zelo hitro pomaga, v parih dneh, s tem da se pol začnejo lažje odkašljevati in tko...

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.9.2010 22:11:23   
DeHa
Mi imamo omronovega.
Smo ga dobili na recept!
Brez njega ne bi znali živeti :).
Ponavadi ob akutnih infektih inhaliramo ventolin (lahko bi tudi berodual), a tuči če le fiziološko inhalirate, super pomaga odluščit vso sluz iz dihal....
In za inhaliranje fiziološke ni potrebno zdravniško mnenje. To je nekako tako kot če daste "glavo nad lonec" :)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.9.2010 6:39:05   
patricijap
Mi pa imamo kupljenega v Sanolaborju -SAN-UP Compacto 3060, UZ  res je stal skoraj 100 EUR a si prejšnje zime ne predstavljam brez njega. Inhaliramo pa vedno ko začne močneje kašljat, itak ima vedno podoben kašelj tako da inhalatorja ne šparamo. Večinoma fiziološko, včasih dobimi pri zdravniku še berodual, večinoma pa inhaliramo samo s fiziološko.
fajn zrihtajte

(odgovor članu DeHa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.9.2010 10:13:17   
koala
Jaz ga uporabljam kadr začne močneje kašljati, infalacije pa mu delam 2 do 3 krat na dan, a nikoli po 18 uri, ker se mi zdi da ga potem preveč muči kašelj ponoči. Delam pa mu inhalacije z fiziološko.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu patricijap)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?