Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri digitalni termometer? 13.9.2007 21:11:30
|
|
|
|
mojcadamijan
|
Jaz sem ga imela, ampak sem ga nehala uporabljati, ker mi je napačno meril temperaturo-potem sem kupila učesni termometer ob brauna in je super
|
|
|
|
RE: kateri digitalni termometer? 13.9.2007 21:31:39
|
|
|
|
Pinkyca
|
Mi imamo tega! Sicer ga še nismo dosti uporabili ampak lepo kaže T in uro.
|
|
|
|
RE: kateri digitalni termometer? 13.9.2007 22:15:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam nekaj podobnega,sem dala 15.000 ta starih zanj. Uporabljala sem ga zelo malo,mi je za en . Nikoli več si ga nebi kupila,so bila prevelika odstopanja v tt. Prisegam na "ta stare "za pod pazduho,pa rektalni so mi tudi o.k
|
|
|
|
RE: kateri digitalni termometer? 13.9.2007 22:24:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Imamo ušesnega od Brauna. Meni kaže natančno temp.
|
|
|
|
RE: kateri digitalni termometer? 13.9.2007 22:38:56
|
|
|
|
zelva
|
Tudi mi imamo tega iz BC, mislim pa da ni ravno zanesljiv! Vsakič večkrat zmerim in redkokdaj pokaže isto, ni pa to ful velko odstopanje!
|
|
|
|
RE: kateri digitalni termometer? 14.9.2007 9:29:37
|
|
|
|
asandra1
|
mi smo bili bolani in smo ga ravnokar kupili in stestirali, pa ni vredu, sem jezna kot , ker so grozna odstopanja, npr meni kaže 33, mali ima vročino 37,5 in mu kaže 34. Ne vem, mogoče ne znamo .Ga bomo nesli nazaj, ker 45 E je preveč, da ne bi bil vsaj približno točen, še tisti reklamni trak za na čelo boljše kaže.
|
|
RE: kateri digitalni termometer? 14.9.2007 22:37:29
|
|
|
|
Pobalami
|
Mi imamo tega Lanaform in vredu meri temperaturo. Odsopanja so res zelo majhna (največ za 0,2). merim pa mu v ušesu.
|
|
|
|
RE: kateri digitalni termometer? 15.9.2007 11:03:14
|
|
|
|
Šaki
|
meni je pa ena zdr. rekla naj tega ne kupujem-pa še predrago je- naj kupim navadnega živosrebrnega(no teh nimajo več,z živim srebrom ampak neki drugega je notri) v glavnem tega navadnega.še najbolj točno kaže
|
|
|
|
RE: kateri digitalni termometer? 16.9.2007 8:25:33
|
|
|
|
Pikička
|
Mi smo kupili Lanaform for kids 4 in 1 (je ušesni in čelni) in je super. Stane pa 45 EUR. Temperaturo izmeri v sekundi in je točen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?