|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri delpilator
7.6.2010 12:04:33   
darja.mark
user posted image user posted image Jaz sem pa v fazi nakupa novega depilatorja, do zdaj sem uporabljala britvice. Pa mam dost tega da moram to delat vsak drug dan, kožo mam zmer ful razdraženo ker sem pač bolj občutljiva, same pikice povsod,....
Tko da me zanima kere depilatorje uporabljate oz. na kaj moram bit pozorna ko ga bom kupovala.  Ne bi rada kupila kakega sr***a da bi dala ful za njega na konc pa be delal za en sej veste kaj user posted image

Aja, zanč sem vidla da majo v Mercatorju neko akcijo, stane ene 38 eur, sam zdej z glave ne vem kaj je za en. Pa me zanima če kera ve kerga mislim pa če je ok?

Sem lani mela enga od Brauna na izposoji, pa se mi je zdel mal površen. Večkrat sem mogla it čez eno in isto mesto, ni lepo pobiral dlačic. Pa tut se mi zdi da sem pol vraščenih mela več. Tko da bi vas res prosila če mi mal svetujete kerga nej si vzamem, pa če veste še kolk stane bi mi tut prav prišlouser posted image

hvala, hvala, hvala....

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri delpilator
7.6.2010 12:46:22   
kristinaj
jaz uporabljam vosek, smolo... depilator ni šans, ker preveč boli za eno k... dlako ven pocuknt, smola pa potegne kolikor namažeš...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2010 13:35:46   
darja.mark
ja sam a tale smola pa ne boli? sej drugače nisem nek mehkužec, dobro prenašam bolečino sam vseen me mal zanima...ker ene pravjo da vosek kar dost boli, si predstavljam da smola nekako enako?

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2010 14:09:26   
Anonimen
Jaz imam od ROWENTE je depilator in brivnik sem ga lani kupila v Merkurju za 75€ in ga skoraj nisem nič uporabljala,če želiš ti ga prodam drugače pa zelo dobro dela res.

(odgovor članu darja.mark)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2010 12:05:04   
darja.mark
žabica2 imaš ZS

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.