|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri copati št 22
11.1.2010 22:10:59   
suzanica
Oj, kakšne copate priporočate. Malčku se noge ful potijo. Ciciban ne pride v poštev, ker so mi pretrdi...Ima katera od jinwood-a? Kaj imajo vaši malčki? Pa seveda drseti ne smejo.lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri copati št 22
11.1.2010 22:16:50   
zmajaz
Jinwood so super ja - jaz sem jih naročila na copatki.com. Naša je ene že prerasla in ima že nove, pa tudi naslednje bom vzela spet tu. S tem da zdaj sem ji vzela podložene za pozimi, še sploh zato, ker ima tašča spodej dosti ploščic. Ampak so pa kar malo vroči no, zato jih naša rada sezuva, ker ji je vroče v nogice. Tako da ti svetujem, da vzameš raje nepodložene.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 11.1.2010 22:21:33 >

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2010 22:20:08   
Anonimen
Naša 19 mesečnica ima obične ala zajčke, ki sem jih kupila v Massu.

[link=http://www.jurcek.com/slike/slika.php?t=products&f=pr_image&id=228&w=800][/link]

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 11.1.2010 22:22:30 >

(odgovor članu suzanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2010 9:44:56   
pupika
Mi prisegamo na superfitke, zelo mehki copatki, proti cicibanovim, ki so res trdi.Naš mali ne zna hodit v cicibanovih, ravno tako ne v pretrdih čevljih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2010 10:19:57   
livia
Mi imamo že par let tele:
http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo

Imamo jih za doma in za v vrtec.
So ful podobne tistim na copatki.si - Jinwood. Če boš vzela Jinwood ti priporočam nepodložene.
Jaz naročam tele na ebayu predvsem zaradi starejše hčerke, saj ima Jinwood samo male številke, tu pa dobim tudi za 6 let starega otroka. Cena pa par s poštnino vred je okoli 10-12€. Paket potuje cca. 14 dni.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2010 11:58:33   
inja2
Mi imamo za oba tamala superfitke in so zakon....

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2010 14:06:10   
barni
Mi imamo za vrtec superfitke, za doma pa tele iz ebaya Shoeszoo.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2010 23:08:06   
Čili 1
Naša trenutno nosi G&G nepodložene in Pediped Caroline White, k so kao čeveljčki, ampak so mehki in udobni bolj kot marsikateri copati. Zdej za novo leto pa so ji kupili še take zajčke kot je Didlinaa dala link. Ima pa v vseh naštetih velikokrat prešvicano nogico. Drsi ji pa v nobenih.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2010 11:24:56   
sanelaa
superfit

(odgovor članu Čili 1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2010 11:30:31   
Anonimen
Naša ima že tatretje Jinwood copaatke in so ful fajn. Taprve sem ji nepodložene kupila sedaj, potem pa 2x podložene, ker imamo ploščice po tleh.

(odgovor članu sanelaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2010 21:42:48   
Lana_s
Superfit in sem zelo zadovoljna. Se ne raztegnejo, ježek se ne obrabi, lahki so, ne drsijo.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.1.2010 21:51:11   
ALWAYS LARA
moji sta imeli vedno une copatke ki so kot štunf, samo da je usnje na podplatu. in za doma in za v vrtec. se ne sezuvajo, so mehki in noga nič ne švica

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.3.2010 14:16:34   
linikalina
Naši mali že od začetka kupujemo dr. Harvey copatke. Zdej majo tud novo linijo BOSA NOGA in so full mehki in brez ortopedskega vložka. Tamala jih obožuje, se nič ne poti in jih hoče imet skoz obute.  Smo vmes probal ene  Star Child ( iz Anglije), pa se nam je mala prehladila po parih dneh.

user posted image user posted image

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.3.2010 14:19:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: linikalina
Smo vmes probal ene  Star Child ( iz Anglije), pa se nam je mala prehladila po parih dneh.

Zaradi copatkov se je prehladila ... a bejš bejš user posted image

(odgovor članu linikalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.3.2010 17:19:15   
livia
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: linikalina
Smo vmes probal ene  Star Child ( iz Anglije), pa se nam je mala prehladila po parih dneh.

Zaradi copatkov se je prehladila ... a bejš bejš user posted image

Ta je tud meni malo bosa. user posted image user posted image user posted image
Mi jih imamo že 4 leta tako doma in v vrtcu, pa se ne morem ravno na njih sklicevat, da je zbolela zaradi copatk. Res hecno kako eni razmišljajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.3.2010 20:11:57   
linikalina
Ja se morda res sliši malo čudno.

Po hiši imamo v nekaterih prostorih tudi ploščice, v zraku je 22 st. ali več,  mala ima pa nogice izjemno hladne če ima obute te copatke dlje časa.
Tudi mi najprej nismo pomislili na to. A dejstvo je, da imajo ti StarChild copatki za podplat samo eno plast usnja debelega cca 1 mm in nič drugega - se pravi skoraj nobene izolacije.Saj drugače so pa luštni in praktični.
To smo opazili parkrat zaporedoma, potem pa smo copatke zamenjali in je imela normalno tople nogice.

Verjamem , da če bi bila samo v prostoru kjer so tla parket ali kaj podobnega, morda talno gretje, se ne bi prehladila...
Ampak pri vseh pač to ni možno.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.3.2010 20:56:04   
Urska09
Jinwood. Zakon!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......