|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri avtosedež naj kupim?
6.6.2005 9:44:03   
ciara
hčerka je prerasla lupinico, zdaj pa ne vem kateri avtosedež naj kupim- kaj pravite na avtosedež concord trimax confort od 9-36 kg (stane 36500 sit ). Ali je imela katere kakšne izkušnje z njim? Prosim za nasvet?

lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.6.2005 10:14:35   
Anonimen
Po moje je super. A pa se da spustiti v ležeči položaj? Taki mali še radi zaspijo. Pa da mu ne bi glava bingljala v vse smeri...

(odgovor članu ciara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2005 17:35:39   
tia&silvija
Ciara zdravo!

jaz tudi premišljujem za nakup Concorda trimax comfort (9 dp 36kg). Pregledala sem vse teste in sem mi zdi najboljša rešitev glede na kvaliteto in ceno!
Kje pa stane 36500 sit?

LP, S&T

(odgovor članu ciara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2005 22:16:50   
Lianna

V najnovejših testih piše, da sedeži, kjer je velik razpon med kilogrami niso priporočljivi.

lp

(odgovor članu ciara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2005 22:31:38   
Anonimen
Ja, seveda, ker jih potem manj prodajo.

(odgovor članu ciara)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.6.2005 22:43:12   
MEGY_Patricija

Mi imamo pa že 7 leto sedež od breviya z visokin vzglavjem in stranicami nastavljiv po višini, da otroček lahko notri tudi spi ima snemljivo podlogo in je erik star že 3 leta in ima 17 kilogramov pa v njem še vedno sedi kot kralj na betajnovi .Ima pa tudi železno okovje za večjo varnost kupljen je bil v Arielu a žau pred 7 leti stal pa je tam okrog 15-17 tisoč ,če pa jih še imajo pa itak ne vem a mi smo zelo zadovolni z njim. Ima pa tudi vse a teste .

(odgovor članu ciara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2005 13:04:29   
polona25
Jaz bi ti vsekakor svetovala concorda trimax. Sicer z drugimi nimam izkušenj, vendar pa vem, da smo z concordom sedaj že 3 mesece res zadovoljni. Tamali prej v lupinici sploh ni hotel biti in se je tudi zelo potil. Potem pa smo kupili concorda (pure nature), ki je iz 100% bombaža. Sicer je res svetle barve, ampak se lahko prevleko sname in opere. Zdaj v avtu takoj zaspi in tudi poti se nič več. Tudi ko je zbujen se zelo rad vozi.
Kupila sva ga pa kar preko interneta pri sončku. Mislim da je bil cca. 37.000 sit, potem pa dobiš še bon za 3000 sit. Drugače ga pa dobiš po pošti zelo hitro in poštnina stane samo 690 sit.

LP

(odgovor članu ciara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Porod
MC09

Kako se vam je začel porod

sprožili so ga pred rokom (16%)

odtekla mi je voda (28%)

s popadki (39%)

sprožili so mi ga po roku (17%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!