Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri avtosedež 9-36kg? 5.2.2009 20:45:49
|
|
|
|
2 Sraki
|
Mi imamo Kiddy-ja je čist o.k. moti me predvsem mizica, ni hotel sedeti z njo, zato smo morali najti pač varianto z dodatnim "trikotnikom" za zapenjanje. Za naslednjega otroka, ki ga rabi čez 3M pa bomo zelo verjetno kupili Storchenmühle Avtosedež Starlight SP - Froggy King, pride pa 200€.
|
|
|
|
RE: kateri avtosedež 9-36kg? 5.2.2009 21:02:00
|
|
|
|
tinaaja
|
Kiddy comfort pro Imamo in je super Le prvic je mala ornk zivcnega fasala zaradi mizice, pa se je zdrla, ampak mizica je zdaj zakon. Je bila zmeraj ornk problematicen otrok za vozit v avtu, tko da sva se bala njene reakcije na mizico, ampak sva si rekla, da bova mi2 tista, ki bova odlocila, v kaksnem sedezu se bo vozila ne ona s svojim tuljenjem.. Uporabljamo ga pa kot drug AS. No kot receno naju je presenetila, kok na izi je sprejela mizico in zdaj se ful zamoti, ko jo npr brise z bebe robckom, knjigice gor gleda... Pa spi tud super not.
|
|
RE: kateri avtosedež 9-36kg? 5.2.2009 23:24:20
|
|
|
|
Todala
|
Imamo tudi Kiddy kot drugi avtosedež. Včasih hčerka kar sama hoče gor dati mizico, včasih pa rada bi dol vrgla. Zdaj ga že lepo sprejela. Odločli smo se za tistega, ker je imel najboljše ocene, je lahek, enostavno montiramo v avto pa še v akciji so imeli takrat.
|
|
|
|
RE: kateri avtosedež 9-36kg? 6.2.2009 6:59:58
|
|
|
|
anajmad
|
Britax evolva
|
|
RE: kateri avtosedež 9-36kg? 6.2.2009 7:26:36
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki Za naslednjega otroka, ki ga rabi čez 3M pa bomo zelo verjetno kupili Storchenmühle Avtosedež Starlight SP - Froggy King, pride pa 200€. mi imamo tudi tega, sicer je Recaro ampak ne vem v čem je fora,ker sta identična, smo pa super zadovoljni z njim
|
|
RE: kateri avtosedež 9-36kg? 6.2.2009 8:13:07
|
|
|
|
karmy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki Za naslednjega otroka, ki ga rabi čez 3M pa bomo zelo verjetno kupili Storchenmühle Avtosedež Starlight SP - Froggy King, pride pa 200€. mi imamo tudi tega, sicer je Recaro ampak ne vem v čem je fora,ker sta identična, smo pa super zadovoljni z njim Enako mi imamo tega in je zakon.Recaro se je združil s Storchenmuhle,zato se zdaj tako imenuje.
|
|
|
|
RE: kateri avtosedež 9-36kg? 6.2.2009 23:12:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki Za naslednjega otroka, ki ga rabi čez 3M pa bomo zelo verjetno kupili Storchenmühle Avtosedež Starlight SP Tudi mi imao tega in smo zelo zadovoljni!
|
|
|
|
RE: kateri avtosedež 9-36kg? 7.2.2009 10:20:20
|
|
|
|
zvezdica05
|
A se da ta Storchenmuhle, ki ste ga linkale kaj poležt, ima različne naklone?
|
|
|
|
RE: kateri avtosedež 9-36kg? 7.2.2009 11:00:00
|
|
|
|
karmy85
|
Ja se da ga tudi poležt.
|
|
|
|
RE: kateri avtosedež 9-36kg? 8.2.2009 10:21:20
|
|
|
|
suzanica
|
oj, zanima me kakpšna oceno ima tale Storchenmuhle?
|
|
|
|
RE: kateri avtosedež 9-36kg? 8.2.2009 11:27:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzanica oj, zanima me kakpšna oceno ima tale Storchenmuhle? 200€. KLIK
|
|
|
|
RE: kateri avtosedež 9-36kg? 8.2.2009 13:32:58
|
|
|
|
suzanica
|
zanima me ocena - varnosti, ne cena.
|
|
|
|
RE: kateri avtosedež 9-36kg? 2.6.2009 21:01:50
|
|
|
|
zvezdica05
|
Že pred časom sem spraševala, če se da ta avtosedež poležt, zdaj me pa zanima predvsem kako? Se mora lega nastavit še preden se avtosedež pripne s pasom (tako, kot npr. britax evolva) ali se lahko sedež poleže med samo vožnjo?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?