|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri avtosedež?
18.5.2007 4:12:32   
frufru
Počasi se bo treba odločit, pa sem v dilemi, ko je tako pestra ponudba. A lahko napišete tudi, kakšne so vaše izkušnje(+ in -) glede nameščanja otroka, čiščenja, potenja,...
Katero kategorijo avtosedeža imate?
- 0-18kg
- 9-18kg
- 9-36 kg
Čigav otroški avtosedež imate?
- Maxi Cosi
- Römer
- Bebe Comfort
- Nania
- Concord
- Peg Perego
- Kiddy
- Chicco
- drugo:

< Sporočilo je popravil frufru -- 18.5.2007 4:13:32 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri avtosedež?
18.5.2007 8:07:31   
lex
0-9 kg (lupinica) maxi cosi - je super, ker dobiš celo narazen in jo flikneš v pralni stroj pa je
9-18 kg Romer high line - tega še nisem prala, je pa siva barva na soncu postala bolj rjavkastauser posted image . Midva vedno preden da kam gremo dobro prezračiva avto (s klimo in na stežaj vrata), da se ohladi in potem ponavadi ne zašvica. Pa nimam ga fejst oblečenega v avtu. Jaz sem zadovoljna z njim.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2007 9:46:19   
Nixxon
0 je bil Römer baby safe plus

1 je Römer King TS plus

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2007 10:01:14   
kofetek2010
9-18 kg:

v mojem avtu: Maxi Cosi Tobi

v avto od moža: Römer Duo Plus (Isofix)

tukaj imaš link do strani na kateri sem že enkrat pisala o primerjavi med obema sedežema:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1125094&mpage=1&key=tobi? user posted image

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2007 10:47:27   
aisha_
Pozdravljena!
Mi imamo Kiddy Life Pro od 9 do 36 kg. Z njim smo zadovoljni, nameščanje v avto je enostavno, edino na kar bi te opozorila je glede dolžine varnostnih pasov, ker imajo avtomobili različne dolžine pasov in lahko na čase knap hodi z zapenjanjem, ker so pasovi skor malo prekratki ( tak nam je rekla prodajalka), tak da najboljše da probaš predno kupiš. Všeč pa mi je zato, ker lahko tudi stranske zaščite nastaviš po širini, tako da, ko je otrok pozimi bolj oblečen avtosedež malo "razširiš", poleti ko je otrok manj oblečen, pa spet prilagodiš. Dober nakup ti želim.  LP

Otrok sreče
je vedno podoben stari duši,
ki živi v novem telesu;
njen obraz je resen,
a ko se nasmehne,
ves svet zažari
v sončni svetlobi...

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2007 11:56:01   
*maja
Mi imamo Concordovega Trimaxa 9-36 kg in je super zadeva. Priporočam.

(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2007 12:59:44   
L & L
Mi imamo pa Romerja- Britax, Evolva od 9-36kg in je tut super zadevšna, ravno zdej mam pa še enga naročenga, za malega falota.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2007 13:40:08   
Lenny
Ta mali je sedaj v Roemer Duo Isofix (9-18 kg) in je stvar super. Prevleka pralna, hrbet kolikor se da zračen, montaža pa stvar ene poteze, ker se ga v bistvu samo potisne v vodila za Isofix pritrditev. Poleti mu dam čez še poletno prevleko, drugače pa avto obvezno prevetrimo (kljub klimi), zadnje šipe pa smo dali dodatno zatemniti in oba mulčka se dobro počutita med vožnjo.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2007 21:33:32   
eya

- 9-18kg
- Maxi Cosi

Imamo Tobija in je malčka res enostavno dat notri in pripet, poti se pa zaenkrat tudi še nič ne.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2007 21:56:33   
Jessy
Mi imamo Kiddy Life Plus in smo izredno zadovoljni. Še najbolj sem bila navdušena nad njim takrat, ko nama je pošteno pobruhala vse skupaj in sem samo snela prevleke in vrgla v stroj, kar je bilo pa pod prevleko pa sem samo z mokro krpo obrisala, saj je spodaj stiropor, oz. neka masa. Tudi nameščanje prevleke nazaj na stol je potekalo brez vseh težav.
Všeč mi je tudi, ker ga v minuti premontiraš iz enega v drugi avto.
user posted image
Je pa od 9kg do 36 kg.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?