Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 23.6.2011 12:17:24
|
|
|
|
lukec
|
Mi imamo picassoja in grejo 3 sedeži noter, ker so v zadnji vrsti trije enaki sedeži. Pri touranu je pa sredinski sicer ožji, tko da ne vem, ima pa itak še zadaj dva sedeža.
< Sporočilo je popravil lukec -- 23.6.2011 12:19:27 >
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 23.6.2011 12:34:53
|
|
|
|
klaja
|
Mi imamo Citroen Berlingeja.
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 23.6.2011 14:39:44
|
|
|
|
Sandra_26
|
mi mamo golfa 4 pa dobimo odzadaj 3 jahače(otroci so že malo večji)
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 23.6.2011 22:19:56
|
|
|
|
nejcko
|
C8 in smo zelo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 23.6.2011 22:20:33
|
|
|
|
jullie
|
..grand scenic..
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 23.6.2011 22:45:07
|
|
|
|
tanci29
|
s max...sicer imamo dva...ampak brez problema bi šel še en sedež notri
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 7:15:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 s max...sicer imamo dva...ampak brez problema bi šel še en sedež notri a ni c max manjši?a mislite da v c max-a bi šli 3je zici?
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 7:18:08
|
|
|
|
SaaS
|
Mi imamo Renault Espace in grejo trije sedeži zadaj, ne le jahači.
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 7:27:18
|
|
|
|
Luni
|
Mi imamo novega sharana, komod bi šli trije sedeži , ker so posamični sedeži, ni klop. Aja, imamo pa 7-sedežnega ....zeloooooooooo zadovoljni!!!!
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 7:39:39
|
|
|
|
bori2
|
V tourana gredo trije sedeži lepo eden ob drugega, malce težav boš imela le, če sedeže prelagaš iz avta v avto, ker srednjega potem vpenjaš, čez prvega. Isofix pa itak reši to, kajne?
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 8:06:10
|
|
|
|
Tutan
|
Meni je všečen c4 picasso. mislim, da ne bi smel bit problem s tremi sedeži, ker je dost prostoren. Pa tudi nov Berlingo, ali pa Partner sta luštna.
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 8:11:07
|
|
|
|
ronja
|
Midva, ko sva kupovala našo xaro picasso, sva poizkusila in grejo 3 sedeži zadaj, ima tudi 3 pasove na 3 točkovno zapenjanje, tako da so zici v principu dobro fiksirani. Praktičnih izkušenj pa (še ) nimava.
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 8:30:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Midva, ko sva kupovala našo xaro picasso, sva poizkusila in grejo 3 sedeži zadaj, ima tudi 3 pasove na 3 točkovno zapenjanje, tako da so zici v principu dobro fiksirani. Praktičnih izkušenj pa (še ) nimava. Rada prilivaš na ogenj zdaj, ko se ugotavlja ali si noseča ali ne? Še o avtu. Odkar imamo tri otroke, smo kupili peugeot partnerja. Mega zadovoljni.
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 13:10:07
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: SaaS Mi imamo Renault Espace in grejo trije sedeži zadaj, ne le jahači. Mi pa renault Grand Espace-a, pa mi šlo teoretiš notri 5 sedežev Čebela, a že planiraš v naprej?
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 13:20:10
|
|
|
|
ronja
|
Mi pa renault Grand Espace-a, pa mi šlo teoretiš notri 5 sedežev Uf, ti pa imaš plane!!! Svaka čast!
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 13:30:38
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Mi pa renault Grand Espace-a, pa bi šlo teoretiš notri 5 sedežev Uf, ti pa imaš plane!!! Svaka čast! o ne, nikakor! Smo pomoje vrnili licenco, zato pa pravim, da teoretiš
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 20:01:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: SaaS Mi imamo Renault Espace in grejo trije sedeži zadaj, ne le jahači. Mi pa renault Grand Espace-a, pa mi šlo teoretiš notri 5 sedežev Čebela, a že planiraš v naprej? nikoli ne reci nikoli ne mislim pa čez kakšno leto spet avtomobila menjat
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 22:29:08
|
|
|
|
BarbaraO
|
Tisti, ki imate Espace-a: kateri letnik avtomobila imate in ali so sedaj motorji bolj zdržljivi? Midva sva namreč imela letnik 2005 (kupila novega), bila z avtom na splošno zelo zadovoljna, ker je res vsestransko uporaben in komforten, vendar je to ravno tisti letnik, ko so 'crkovali' motorji - nama je šel dvakrat. Lupino sva potem odprodala. Pa naju še vedno vleče k njemu. Kakšne so izkušnje? Bom super vesela za komentarje, zato že v naprej HVALA!
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 25.6.2011 20:23:29
|
|
|
|
Taddy78
|
Ker vozim Caddy-ja ga lahko samo priporočam. Kam se obrneš dosti prostora, da o prtljažniku sploh ne govorim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?