|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri šampon?
14.11.2007 22:13:58   
biga
Ojla, sin bo star 6 mesecev, doslej sem uporabljala milo Mustela za kopanje, tako za telo kot za laske. Koža po telesu lepa, po glavici pa suha, vsake toliko časa temence in očitno ga takrat srbi, ker se spraska do krvi. Kaj torej uporabiti, nekaj posebej za laske ali hkrati za telo? Imel je sicer blago alergijo na KM, a se na koži ni odrazila, tako da mislim, da srbenje ni od tega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri šampon?
14.11.2007 22:27:03   
BaByGiRl
Jaz sem pri moji probala en kup stvari, pa ji niso pasale. Pa so mi v lekarni dali nekaj noro dragega, pa ni bilo ok. 1x pa sem kupila olje v mullerju, tisto za v vodo. kožo ima super po njem, lasišče tudi, pa naj se sliši še bolj noro. Žal pa boš morala sam probati kaj mu paše. Nekaj boš že našla.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kateri šampon?
14.11.2007 23:00:36   
lelaval
Jaz sem za tako mičkene kupovala le Niveine izdelke. So jih prenesli BP (pa ima najstarejša tudi alergijo na KM - na koži se pozna po zaužitju KM, ne po kozmetiki).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?