Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: katere trgovine v Qlandiji? 13.11.2010 14:55:04
|
|
|
|
katy83
|
V Mb je od naštetega samo Deichman.
|
|
|
|
RE: katere trgovine v Qlandiji? 13.11.2010 15:09:17
|
|
|
|
tecnobica
|
Na njihovi spletni strani sicer ni Krškega, ampak lahko si pogledaš, katere trgovine so v katerem kraju na temle linku http://www.qlandia.si/
|
|
|
|
RE: katere trgovine v Qlandiji? 13.11.2010 15:35:57
|
|
|
|
branka81
|
V Krškem imaš H&M,C&A,Deischman,Muller,baby center,two way,kik,tacco...
|
|
|
|
RE: katere trgovine v Qlandiji? 13.11.2010 18:26:26
|
|
|
|
marjetica8
|
V gorici maš deichman, h&m, c&a, pikapolonica, oviesse, kik. pa velik interspar
|
|
|
|
RE: katere trgovine v Qlandiji? 16.2.2011 11:33:11
|
|
|
|
anika87
|
branka81, kje v krškem pa je h&m? Kolk vem, ga še ni oz. ga še ni bilo, ko sem bila nazadnje tam (okoli novega leta), sem pa slišala da bo... a ma kdo kako novo informacijo?
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: katere trgovine v Qlandiji? 16.2.2011 11:34:53
|
|
|
|
anika87
|
Aja, pa še to mimogrede, trgovine niso v qlandiji, ampak v novem centru pri novem rondoju v leskovcu (govorim za c&a in deichmanna).
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: katere trgovine v Qlandiji? 16.2.2011 19:37:26
|
|
|
|
mišk
|
V Krškem ni H&M-a! Samo C&A, pa še to ne v Qlandii, ampak v tistem ta novem trgovskem kompleksu. V Novem mestu se Q-landia odpre 10. al 11. marca. Krška Q-landia je še v gradnji (samo Spar in ene par mejhnih trgovinic trenutno deluje). Vem, da bo še Hervis, Big bang, za ostalo pa ne vem.
|
|
|
|
RE: katere trgovine v Qlandiji? 16.2.2011 19:39:22
|
|
|
|
mišk
|
Aja, v NM bodo vse te trgovini, ki si jih naštela.
|
|
|
|
RE: katere trgovine v Qlandiji? 18.2.2011 10:20:15
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Aja, v NM bodo vse te trgovini, ki si jih naštela. Tako je, v Novem mestu v Qlandiji bo Deichman, H&M, pa mislim da tudi C&A, od otroških pa bo Baby center, pa Pikapolonica - Vse za otroka Izbira bo pestra Qlandija v Novem mestu se odpre 10. marca 2011
|
|
|
|
RE: katere trgovine v Qlandiji? 25.2.2011 8:44:38
|
|
|
|
Ekaz
|
Na internetni strani od Dolenjskega lista so objavljene vse trgovine, ki bodo v Qulandii Novo mesto.
|
|
|
|
RE: katere trgovine v Qlandiji? 25.2.2011 8:58:40
|
|
|
|
Jada82
|
Ja, v vsaki Qulandii je malo drugače. V Kr. imamo kar fajn - H&M, C&A, Babycenter, Daichmann, Lisca, Orsay, DM, Spar, Hervis, MAS, Newyorker in še cel kup drugih. Hehehe, ste me spomnile, bom mogla spet mal pogledat
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?