Nika v službi
|
Mi smo obredli praktično vse terme, posebej pa se radi vračamo v Radence, pa na Obalo (ker so letos vsa letala polna in ne moremo do Egipta, smo bukirali Lifeclass Portorož), ravno zaradi tega, ker imaš veliko sprehajalnih poti in drugih možnosti. Je pa res, da je pri nas v tem času itak povsod nudijo aktivnosti za otroke, tako da praktično, kamor greš, ne moreš veliko falit. Bazenski kompleks je za otroke zelo zanimiv v Čatežu, vendar je tam tudi zelo velika gneča. Je pa res, da je atrakcij veliko in otroku, če je navdušen nad vodo, res ne bo dolgčas. V Portorožu imaš super promenado od Lucije do Pirana, obilo igral, pa še topleje je kot na celini. Radenci so meni fajn, ker so tam izredno prijazni ljudje, lepa narava, dobri hoteli, simpatičen termalni del, igralnica... Laško sem letos gledala, ampak žal ima precej nekonkurenčne pakete za ta čas. Luštne so Bioterme, ampak letos nudijo le krajši oddih, zato za nas niso primerne. Moravci meni ne potegnejo najbolj, čeprav je npr. h. Livada prestige krasen, ampak to je po mojem mnenju bolj za razvajanje v dvoje. Dolenjske toplice imajo na žalost zelo majhen bazenski kompleks, je pa h. Balnea super. Terme Olimia so zaradi narave in drugih možnosti zelo uredu, ampak meni osebno termalni del ni preveč všeč. Drugače je, če greš tja v dvoje (imajo super savne, krasen hotel Sotelia). Kranjska gora zna biti v tem času mrzla in zimska. Če vam to ustreza, potem je tudi opcija. Samo bazenski del (poznam Larixovega) pač ni nekaj omembe vrednega.