|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katere terme za krompirjeve počitnice
11.10.2011 12:21:21   
mojca*
ker nismo bili še v nobenih in smo trdno odločeni, da letos v ene za par dni gremo, me zanimajo vaše izkušnje: kje je zanimivo za 6-letnike? da so, poleg bazenov seveda, tudi kaka igrala-zunaj, notri, animacije, zanimivosti, delavnice, zanimivi sprehodi, morda kaka dobra kavica ali slaščičarna v bližini......
morda bi v poštev prišla tudi kranjska gora, pa mislim, da nam bo tam v tem času vseeno premrzlo...(?)

hvala za mnenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katere terme za krompirjeve počitnice
12.10.2011 8:58:38   
Morales
Mojca, naša dežela je tako lepa, da je povsod najdit možnost sprehoda, slaščičarno, dobro kavo, ipd.
Bili smo že marsikje, zadnje čase večinoma počitnikujemo v Laškem, v Thermani.
Počutimo se super, nekako nam je zelo domače in vse pod eno streho, všeč nam je pod njihovo kupolo, za male imajo dovolj vsega!
Predvsem pa dobimo vedno 15 % popusta na njihovo kartico.
Za krompirjeve imajo toto ponudbo http://www.viaslovenia.com/lastminute-aktualno/thermana-lasko/eko-jesenske-pocitnice-28-10---06-11-2011-2301.

Želite pozitivno vplivati na svet? Najprej uredite lastno življenje.- Lao Ce

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2011 9:07:51   
Nika v službi
Mi smo obredli praktično vse terme, posebej pa se radi vračamo v Radence, pa na Obalo (ker so letos vsa letala polna in ne moremo do Egipta, smo bukirali Lifeclass Portorož), ravno zaradi tega, ker imaš veliko sprehajalnih poti in drugih možnosti. Je pa res, da je pri nas v tem času itak povsod nudijo aktivnosti za otroke, tako da praktično, kamor greš, ne moreš veliko falit.

Bazenski kompleks je za otroke zelo zanimiv v Čatežu, vendar je tam tudi zelo velika gneča. Je pa res, da je atrakcij veliko in otroku, če je navdušen nad vodo, res ne bo dolgčas.

V Portorožu imaš super promenado od Lucije do Pirana, obilo igral, pa še topleje je kot na celini.

Radenci so meni fajn, ker so tam izredno prijazni ljudje, lepa narava, dobri hoteli, simpatičen termalni del, igralnica...

Laško sem letos gledala, ampak žal ima precej nekonkurenčne pakete za ta čas.

Luštne so Bioterme, ampak letos nudijo le krajši oddih, zato za nas niso primerne.

Moravci meni ne potegnejo najbolj, čeprav je npr. h. Livada prestige krasen, ampak to je po mojem mnenju bolj za razvajanje v dvoje.

Dolenjske toplice imajo na žalost zelo majhen bazenski kompleks, je pa h. Balnea super.

Terme Olimia so zaradi narave in drugih možnosti zelo uredu, ampak meni osebno termalni del ni preveč všeč. Drugače je, če greš tja v dvoje (imajo super savne, krasen hotel Sotelia).

Kranjska gora zna biti v tem času mrzla in zimska. Če vam to ustreza, potem je tudi opcija. Samo bazenski del (poznam Larixovega) pač ni nekaj omembe vrednega.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Morales)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2011 9:38:13   
tosja
Možnost krasnih sprehodov, park, igrala, organizirano varstvo, dobro založena slaščičarna,pa še kaj...Terme Topolšica

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2011 9:44:15   
Nika v službi
V Termah Topolščica je ful majhen bazenski kompleks, sploh če greš pozimi, ko je zunanji del zaprt. Samo toliko v opozorilo, ker je pač odvisno od želja in pričakovanj. Sicer pa je tam res lepo...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2011 10:29:43   
pajkolina
Zaprta je Zora, spodnji bazen pa ne.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2011 11:59:13   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pajkolina

Zaprta je Zora, spodnji bazen pa ne.

Vem, ja,user posted image samo to je meni še vedno čisto premajhno.

F. Lainšček

(odgovor članu pajkolina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.10.2011 8:42:09   
**Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: Morales

Mojca, naša dežela je tako lepa, da je povsod najdit možnost sprehoda, slaščičarno, dobro kavo, ipd.
Bili smo že marsikje, zadnje čase večinoma počitnikujemo v Laškem, v Thermani.
Počutimo se super, nekako nam je zelo domače in vse pod eno streho, všeč nam je pod njihovo kupolo, za male imajo dovolj vsega!
Predvsem pa dobimo vedno 15 % popusta na njihovo kartico.
Za krompirjeve imajo toto ponudbo http://www.viaslovenia.com/lastminute-aktualno/thermana-lasko/eko-jesenske-pocitnice-28-10---06-11-2011-2301.

Se pridružujem temu priporočilu. Mi smo nazadnje bili konec junija. Nobenih pripomb.

Sicer skoraj nikoli ne hodimo na dopust v času šolskih počitnic. Ne maramo gužve. Glede na to, da se jaz zaradi nosečnosti itak ne smem kopat in sem prisiljena na počitek in ležanje bomo videli kako bo. Če bomo šli pa bomo šli sigurno v Thermano. Vse je v eni zgradbi, na razpolago brisače za bazen, ki jih zamenjaš ob odhodu z bazena, pogled na reko, velike sobe, internet, tv, dobra hrana, prijaznost, halje za bazen..... sprehodi ob reki....bazenov dovolj, sicer samo en notranji tobogan, so pa valovi. Za hčerko čisto dovolj.

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 13.10.2011 8:44:56 >

(odgovor članu Morales)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2011 13:44:31   
mojca*
hvala za vse odgovore.

toliko o moji izbiri katere toplice: VSE so zasedene. nazadnje smo se odločili za Čatež, vztrajno iskali in spršaevali za sobo, pa ni niti ene. Tudi v 3 ali 4 drugih toplicah,niti ene!user posted image
toliko o krizi, brezposelnosti, revščini v slo....user posted image

tako da gremo samo za en dan na kopanje v Čatež, kjer bo itak gužva do amena, ampak bi bila tudi, če bi tam še prespali.
razen čeima katera rezervirano, pa ne bo mogla it....?user posted image

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2011 14:08:12   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: mojca*

hvala za vse odgovore.

toliko o moji izbiri katere toplice: VSE so zasedene. nazadnje smo se odločili za Čatež, vztrajno iskali in spršaevali za sobo, pa ni niti ene. Tudi v 3 ali 4 drugih toplicah,niti ene!user posted image
toliko o krizi, brezposelnosti, revščini v slo....user posted image

tako da gremo samo za en dan na kopanje v Čatež, kjer bo itak gužva do amena, ampak bi bila tudi, če bi tam še prespali.
razen čeima katera rezervirano, pa ne bo mogla it....?user posted image

Ti predlagam, da vseeno izberete dan med tednom, samo vikend ne, ker je še vedno veliko ljudi, ki gre samo čez vikend, ker so čez teden zapsoleni (otroci v varstvu pri babicah).

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2011 14:14:32   
Nika v službi
Jp, podobna izkušnja, le z rezervacijo za Egipt - vsa letala polna! In tako smo pristali pri nas v Portorožu, Lifeclass, nedavno so še imeli prosta mesta, preveri. Glede na to, kar berem zdaj, pa je očitno tudi pri nas vse zabukirano... in sem srečna, da smo tole sploh dobili.

F. Lainšček

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?