karmen83
|
Jaz sem skoraj diplomirala iz plenic, pa je bilo na koncu tako: - na začetku sem pri hčerkici uporabljala babylove plenice, tudi pampers so bile ok (ampak predrage) - pampers baby dry sem komaj čakala, da porabimo, ker je v njih kakec vedno imela razmazan do polovice hrbta, pa še smrdele so (res pa niso bile iz mullerja, ker smo jih dobili za darilo), simply dry so za podnevi bile ok, active fit pa tudi niso slabe (oz. zdaj po novem premium care), le da je treba spremljat akcije - od trojkice naprej smo za podnevi uporabljali hoferjeve, ponoči pa ostali pri babylove (ostalo vse premočilo, tudi pampers), ok so bile tudi vijolične fixies (ampak dražje od dm-ovih, tako da smo ostali kar pri teh) - lidlove so pretrde in je mala po njih takoj dobila rdečo rit - huggies smo sprobali (velikost 4), ampak so bile zanič - premočilo je skozi plenico, pa tiste pikice od gela je imela po celi ritki), zdaj pa ne vem, ali sem imela takrat "srečo", da sem naletela na tako serijo (kupila 3 pakete naenkrat, pa potem komaj čakala, da jih porabimo) ali so vse take - lionstar smo preizkusili te, ki sem jih dobila preko RR, pa so se tudi delale tiste pikice od gela - mullerjeve so ji lani vse premočile, zdaj pa so edine, ki ji zdržijo res celo noč (babylove 5+ smo prerasli, za 6 pa je še premala) - pred nekaj meseci sem preizkusila še lumpijeve, pa smo jih kar obdržali za podnevi, ker se mi zdijo še boljše od hoferjevih (tudi cenovno, še posebej veliko pakiranje), za ponoči pa kot že rečeno mullerjeve, pa en paket imam še pampers premium care, ki so v uporabi po potrebi, nikakor pa ne za ponoči, ker naša pupa (zgleda) zvečer preveč pije in ne zdržijo... Glede cen nisem več na tekočem, sploh pa ne za novorojenčke, večje pa dvomim, da ti kaj koristi - po mojih izkušnjah se najbolj splača: lumpi (veliko pakiranje), hofer, lidl je cenovno nekje tam kot hofer (ampak so trše), babylove (super se mi zdi dvojni trakec med nogicami, ki ga pri drugih plenicah ni) , pampers pa so najdražje (in po mojih izkušnjah niti ne najboljše). Lidlovih, lionstarovih in huggies pa se več ne pritaknem... Upam, da sem kaj pomagala, je pa tako, da enemu otroku odgovarja eno, drugemu pa čisto nekaj drugega, tako da najboljše sprobat, kaj dojenčku najbolj odgovarja in malo eksperimentirat:) lp:)