|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katere kašice dajete zvečer?
6.8.2007 21:46:57   
miska2004
Pozdravljene,
mene pa zanima, katere mlečne kašice dajete vašim user posted image  za večerjo, in koliko je pojejo?
Naš 9mesečnik zadnji mesec je Hippovo kašico "Jabolko z okusom vanilije". Poje pa nekje med 80 in 100 ml, pa potem ga še podojim, preden gre spat. No, zadnja dva dni mu je 100ml premalo, tako da mogoče bo končno začel malo več jesti (ni ne vem kakšen jedec, imava kar probleme, sploh s sadjem)
Prej sva imela tudi Hippovo "Baby riž", zdaj pa je nikjer več ne dobim... Ti dve kašici sta sicer brez glutena, zato sprašujem še vas, da vidim, katero naj še sprobava. Rabim pa tako, da se meša z vodo, ne z mlekom.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katere kašice dajete zvečer?
6.8.2007 21:58:53   
crci06
Mislim, da je cela serija Hipovih kašic v roza škatlah takih, da se meša le z vodo...
Mi  (7m) jemo še "breskev z banano" , "banano in še nekaj" in "voče"... je pa možno, da se s temi kašicami kaj dogaja,ker je v Sparu bila v akciji "voče", v DM-u pa smo pokupili skoraj celo polico, ker izdelkov ne bodo več prodajali.
Poskusi jih najti v DM, išči pa Hipp roza škatle.

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2007 22:02:55   
BELINEA
Moja tamala je ravno danes stara 9 mesecev pa imava zvečer samo flašo ( ker se žal več ne dojima ), poje pa 210 in ima dosti. Ponoči včasih še kdaj je, za zajtrk kakšen jogurt z musliji, nato pa en sadni in en mesni obrok .To je to!Kašice kupimo zelo redko, ker sem načeloma proti tej hrani, tako da jih niti tako dobro ne poznam! Lep pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2007 12:04:31   
frufru
Milupa v rumenih škatlah je že z adaptiranim mlekom in jo samo z vodo zmešaš. Majo tudi okus piškot, riž-koruzni gres, banana, marelica,...

(odgovor članu BELINEA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2007 12:22:10   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

,ker je v Sparu bila v akciji "voče",

Ja, 1 mesec pred iztekom roka je bila pol ceneje. Ko sem ji jo drugič pripravljala, sem noter zagledala črva user posted image  Tako da ne bom več kupovala robo pred iztekom roka.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2007 17:13:16   
suzolinka
Milupa v modri škatli (kupila v Mullerju) - Schlaf gut z okusom sadja in žitaric, se meša z mlekom. Ampak schlaf gut pa pri nas ne veljauser posted image oz.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2007 19:31:01   
trinityslo
Jaz bi ti predlagala kašice od Milupa. Imajo notri adaptirano mleko in so res kvalitetne. Moja fanta jih blazno rada jesta, imata 10 mesecev. Vsi okusi so jim všeč, od Riža, koruze, banane, jabolko-korenje (mislim da so te začetniske) pa potem dalje mešano sadje, keks, stračetela, itd.  Res so fine. Poskusi mu dat eno, men je bla po okusu rižova al pa koruzna zelo dobra. Upam, da mu bodo vseč in bo pridno papal.

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2007 20:40:41   
eya
Mi smo tudi večinoma uporabljali Milupine, tiste, ki že imajo adaptirano mleko..

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu trinityslo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2007 11:28:00   
crci06
Ja, tudi Milupine (rumene) naš rad je.user posted image
Ko pa sem prebrala tole od tegale črva, me je pa kar imelo, da bi šla nazaj na dojenje...

Pa ful tehle kašic je naš pojedel...
No, kar ne veš, ne boli.
Naja3 - mogoče pa je črv prišel od kakšnega nešpricanega sadja, ki si ga imela zraven na mizi?

OK, dovolj o tem, da ne smetimo teme...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2007 14:53:45   
julam
Jaz pa mojemu user posted image  (11m) že od 6m dalje zvečer pogosto pripravim polento na vodi in zalijem z adapt mlekom. Kašic pravzaprav nikoli nisva prakticirala, edino, ko je bila gužva. Zadnja 2 meseca pa ima zvečer zelo rad toast sendvič z maslom in rezino mozzarele, zraven pa 120ml mleka. ... samo za idejo user posted image .

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.8.2007 20:23:09   
urskas
ali mogoče katera ve ali še obstajajo milerjeve kašice?
Pred dobrima dvema letoma je naša tavelika najraje jedle te. zadnjič ko sem bila v M. pa jih sploh nisem našla. Ali so jih morda ukinili?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2007 11:02:52   
blue sky
Hippove kašice (tudi baby riž) prodajajo tudi v Baby Centru.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.8.2007 12:19:54   
frrrr
midva sva do zdej papcala Milupin riž in Milupino kašico riž+koruza. včeraj smo odprli Milupino kašico mešano sadje. pa kupila sem še nekaj Hippovih, a še nismo sprobali. 

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

sadje
hibela

koliko krat na teden daste otroku sadje??

1x (5%)

2x (7%)

3x (12%)

vsak dan (72%)

otroku ne dajem sadja (4%)

Število vseh glasov: 366

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!