Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
katere kašice dajete zvečer? 6.8.2007 21:46:57
|
|
|
|
miska2004
|
Pozdravljene, mene pa zanima, katere mlečne kašice dajete vašim za večerjo, in koliko je pojejo? Naš 9mesečnik zadnji mesec je Hippovo kašico "Jabolko z okusom vanilije". Poje pa nekje med 80 in 100 ml, pa potem ga še podojim, preden gre spat. No, zadnja dva dni mu je 100ml premalo, tako da mogoče bo končno začel malo več jesti (ni ne vem kakšen jedec, imava kar probleme, sploh s sadjem) Prej sva imela tudi Hippovo "Baby riž", zdaj pa je nikjer več ne dobim... Ti dve kašici sta sicer brez glutena, zato sprašujem še vas, da vidim, katero naj še sprobava. Rabim pa tako, da se meša z vodo, ne z mlekom.
|
|
|
|
RE: katere kašice dajete zvečer? 6.8.2007 21:58:53
|
|
|
|
crci06
|
Mislim, da je cela serija Hipovih kašic v roza škatlah takih, da se meša le z vodo... Mi (7m) jemo še "breskev z banano" , "banano in še nekaj" in "voče"... je pa možno, da se s temi kašicami kaj dogaja,ker je v Sparu bila v akciji "voče", v DM-u pa smo pokupili skoraj celo polico, ker izdelkov ne bodo več prodajali. Poskusi jih najti v DM, išči pa Hipp roza škatle.
|
|
|
|
RE: katere kašice dajete zvečer? 6.8.2007 22:02:55
|
|
|
|
BELINEA
|
Moja tamala je ravno danes stara 9 mesecev pa imava zvečer samo flašo ( ker se žal več ne dojima ), poje pa 210 in ima dosti. Ponoči včasih še kdaj je, za zajtrk kakšen jogurt z musliji, nato pa en sadni in en mesni obrok .To je to!Kašice kupimo zelo redko, ker sem načeloma proti tej hrani, tako da jih niti tako dobro ne poznam! Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: katere kašice dajete zvečer? 7.8.2007 12:04:31
|
|
|
|
frufru
|
Milupa v rumenih škatlah je že z adaptiranim mlekom in jo samo z vodo zmešaš. Majo tudi okus piškot, riž-koruzni gres, banana, marelica,...
|
|
|
|
RE: katere kašice dajete zvečer? 7.8.2007 12:22:10
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj ,ker je v Sparu bila v akciji "voče", Ja, 1 mesec pred iztekom roka je bila pol ceneje. Ko sem ji jo drugič pripravljala, sem noter zagledala črva Tako da ne bom več kupovala robo pred iztekom roka.
|
|
|
|
RE: katere kašice dajete zvečer? 7.8.2007 17:13:16
|
|
|
|
suzolinka
|
Milupa v modri škatli (kupila v Mullerju) - Schlaf gut z okusom sadja in žitaric, se meša z mlekom. Ampak schlaf gut pa pri nas ne velja oz.
|
|
|
|
RE: katere kašice dajete zvečer? 7.8.2007 19:31:01
|
|
|
|
trinityslo
|
Jaz bi ti predlagala kašice od Milupa. Imajo notri adaptirano mleko in so res kvalitetne. Moja fanta jih blazno rada jesta, imata 10 mesecev. Vsi okusi so jim všeč, od Riža, koruze, banane, jabolko-korenje (mislim da so te začetniske) pa potem dalje mešano sadje, keks, stračetela, itd. Res so fine. Poskusi mu dat eno, men je bla po okusu rižova al pa koruzna zelo dobra. Upam, da mu bodo vseč in bo pridno papal.
|
|
|
|
RE: katere kašice dajete zvečer? 7.8.2007 20:40:41
|
|
|
|
eya
|
Mi smo tudi večinoma uporabljali Milupine, tiste, ki že imajo adaptirano mleko..
|
|
RE: katere kašice dajete zvečer? 8.8.2007 11:28:00
|
|
|
|
crci06
|
Ja, tudi Milupine (rumene) naš rad je. Ko pa sem prebrala tole od tegale črva, me je pa kar imelo, da bi šla nazaj na dojenje... Pa ful tehle kašic je naš pojedel... No, kar ne veš, ne boli. Naja3 - mogoče pa je črv prišel od kakšnega nešpricanega sadja, ki si ga imela zraven na mizi? OK, dovolj o tem, da ne smetimo teme...
|
|
|
|
RE: katere kašice dajete zvečer? 18.8.2007 14:53:45
|
|
|
|
julam
|
Jaz pa mojemu (11m) že od 6m dalje zvečer pogosto pripravim polento na vodi in zalijem z adapt mlekom. Kašic pravzaprav nikoli nisva prakticirala, edino, ko je bila gužva. Zadnja 2 meseca pa ima zvečer zelo rad toast sendvič z maslom in rezino mozzarele, zraven pa 120ml mleka. ... samo za idejo .
|
|
|
|
RE: katere kašice dajete zvečer? 19.8.2007 20:23:09
|
|
|
|
urskas
|
ali mogoče katera ve ali še obstajajo milerjeve kašice? Pred dobrima dvema letoma je naša tavelika najraje jedle te. zadnjič ko sem bila v M. pa jih sploh nisem našla. Ali so jih morda ukinili?
|
|
|
|
RE: katere kašice dajete zvečer? 20.8.2007 11:02:52
|
|
|
|
blue sky
|
Hippove kašice (tudi baby riž) prodajajo tudi v Baby Centru.
|
|
|
| Stran: [1] |
sadjehibelakoliko krat na teden daste otroku sadje??1x (
5%)
2x (
7%)
3x (
12%)
vsak dan (
72%)
otroku ne dajem sadja (
4%)
Število vseh glasov: 366Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!