|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katera ve
13.3.2008 10:46:16   
natalia
zdravo,

že od nekdaj imam cisto na desnem jajčniku, je sicer se povečevala,ampak nič kritičnega, pri zanositvi - kljub temu, da je trajalo malo dalje, ni bilo problema. Zdaj pa me zanima: drugače sem imela ful redne menstruacije, točne na dan. Prejšnji mesec pa je ni bilo in sem mislila, da sem noseča, pa je bil test negativen. Nič mi ni bilo jasno. Sem šla ginekologinji, ki je potrdila, da nosečnosti ni, na Uz pa je ugotovila veliko število foliklov, ki so vzrok izostanku menstruacije in je rekla, da pa od zdaj naprej ne bo več točnih menstruacij, predpisala mi je tudi hormonske tablete, ki bodo izzvale menstruacijo,
zdaj pa me zanima, a bo to vplivalo kaj na zanositev?

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katera ve
13.3.2008 11:12:33   
vesel
ojla! Jaz sem imela policistične jajčnike in neredne menstruacije. Ko sva se s partnerjem odločila za otroka,sem morala dati en kup pregledov čez.
Potem sem se zdravila pri zelo priznani ginekologinji Helena Meden-Vrtovec in mi je dala 3 mesečno hormonsko terapijo vključno z tabletami,ki ti izzove menstruacijo.

Prvi mesec se ni prijelo da bi blauser posted image . Ampak namojo srečo se je prijelo 2.mesec in bila sem noseča.Ko mi je M izostala sem počakala 8 dni in naredila test in bilo jeuser posted image .

Čez pribl.2 tedna sem šla k G me je pregledala in naredila UZ in sm bla noseča že 7 tednov.

Srčno upam,da se bo tebi to uredilo in,da ti ne bo treba dolgo čakat.
Upam da boš kmaluuser posted image !! LP

druzina je zame vse!!

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2008 11:59:45   
natalia
policistične jajčnike

kaj pa to je?

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2008 12:26:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: natalia

policistične jajčnike

kaj pa to je?
ciste na jajčnikih

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2008 12:38:44   
natalia
hvala. jaz upam, da bo šlo po naravni poti, kot prvič. res upam.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?