|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katera ve...?
26.5.2005 12:49:23   
corfu
Otrošji dodatek sem oddala 30.03 odločbo sem prejela včeraj, tamal je rojen 18.01. Dobim še kaj za nazaj? Se prejama za tekoči mesec ali za nazaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   katera ve...?
26.5.2005 12:52:14   
Pajaca
Prvič boš dobila še poračun za nazaj, torej od marca naprej, potem dobiš vsak mesec sproti, vsakega 13 ali 15 tega. Mislim pa da je tako, da se junija dobi za junij????

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   katera ve...?
26.5.2005 12:53:18   
Blink1
Mislim, da ti pripada OD od otrokovega rojstva. Po moje dobiš za vse mesece nazaj...in boš maja dobila nakazano za vse nazaj:zmeden:

Nisem pa ziher:kuza:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   katera ve...?
26.5.2005 12:54:36   
Pajaca
Ups, sem sfalila kdaj je otrok rojen... prvič boš dobila za nazaj od januarja naprej.... pol pa vsak mesec.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   katera ve...?
26.5.2005 12:57:22   
corfu
To se pravi, da dobim za januar, februar, marec, april, maj??? Potem pa tekoče?:zmeden:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   katera ve...?
26.5.2005 12:57:44   
ma-ja
Jaz nisem dobila nič za nazaj, pa je bila ta mala rojena 2.4., za dodatek pa sem vložila takoj naslednji mesec. Naj bi odločba začela veljati od dneva, ko oddaš vlogo. Je pa od tega že tri leta.
Najbolje, da pokličeš na center za socialno delo in vprašaš.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   katera ve...?
26.5.2005 12:57:49   
Blink1
Jap:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   katera ve...?
26.5.2005 12:58:58   
Blink1
Hmmm....po porodu imaš določen rok v katerem je treba vložit. Če vložiš v tem roku dobiš za nazaj. Po moje:zmeden2:

jaz sem starševski dodatek tako dobila oktobra za nazaj...avgust, september, oktober...to je blo dnarja:)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   katera ve...?
26.5.2005 13:13:04   
corfu
Hvala za informacije!!! Bom videla drug mesec okol 15.:)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   katera ve...?
26.5.2005 13:19:07   
NINA1
ojla,

jaz sem oddala mislim da v začetku septembra 2004, žan pa je bil rojen 27.7.04 in sem dobila OD od 1.7.04. ko še tako rečeno ni bil rojen. malo poglej da te ne prinesejo okoli.

lep dan :sloncek:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   katera ve...?
26.5.2005 13:36:26   
Pajaca
Če oddaš v roku treh mesecov po rojstvu otroka dobiš od rojstva naprej, če oddaš kasneje pa od oddaje naprej. Tako da ja dobila boš od januarja do maja...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   katera ve...?
26.5.2005 14:46:01   
MEGY_Patricija
jA VEMO!!!!

tAKOLE NAJ BI BILO NISEM PA NITI NE 100%
DOBILA BOŠ RAZLIKO OD 18.1.05 ---DO 31.1 IN POTEM ZA VSAK MESEC POSEBEJ ZA MESEC FEBRUAR ZA MAREC IN ZA APRIL TER 14.-15.6 ZA MESEC MAJ SAJ SE OTROŠKI DOKLADI NAKAZUJEJO ZA PRETEKLI MESEC UPAM DA SEM TI MALO POMAGALA IN DA BOŠ PAMETNO ZAPRAVLJALA MILJONČE??????????????????????,KI JIH BOŠ DOBILA(((((((((joj oprostite mi za velike črke sem prepozno opazila,ker pišem na blef)))))))))

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?