Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: katera turistična agencija 28.6.2010 17:23:10
|
|
|
|
principessablu
|
sunholidays zakon...full zadovoljna
|
|
|
|
RE: katera turistična agencija 28.6.2010 17:57:03
|
|
|
|
josephine27
|
palma za potovanja vedno super za poletni dopust pa imam najraje atlas airturs kakšnih slabih izkušenj sama nimam. so pa prijatelji enkrat imeli smolo s kompasom ampak so potem ko so prišli domov pritožbo napisali pa del denarja brez problema nazaj dobili. ko sem še sama delala v tem poslu smo imeli največ pritožb čez Relax ampak to že enih šest let nazaj tako da ti kako je zdaj ne morem pomagat.
|
RE: katera turistična agencija 28.6.2010 19:15:05
|
|
|
|
jar
|
jaz imam z vsemi agencijami dobre izkušnje, vendar - najraje potujem s PALMO, ki ima dobre vodiče in se na dopustu odločimo tudi za izlet s slovenskim vodenjem; vendar nima vedno dobrega izbora hotelov - zato gremo večkrat tudi z GULETOM (preko Sončka), ki ima dobre hotele ampak totalno nespospobne vodiče in sama sreča, da jih rabimo samo za to, da organizirajo prevoz od letališča do hotela
|
|
|
|
RE: katera turistična agencija 29.6.2010 9:48:22
|
|
|
|
nestea
|
Hvala vsem za odgovore. Dober glas seže v deveto vas.
|
|
|
|
RE: katera turistična agencija 29.6.2010 13:24:11
|
|
|
|
nbiba
|
mi največkrat hodimo na Hrvaško preko TA BONUS, ker so najcenejši in tudi vedno je vse štimalo. Včasih pa kam drugam po tujini z Sončkom ali Kompasom.
|
|
|
|
RE: katera turistična agencija 29.6.2010 21:30:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Relax. LP Mojca
|
|
RE: katera turistična agencija 29.6.2010 21:36:31
|
|
|
|
Dashenka
|
Vedno gremo na dopust v lastni režiji, izjema je bilo zadnjih nekaj skokov v "tople kraje". S Kompasom je šlo vse po maslu, nobenih težav, Palma se je izkazala kot totalna katastrofa. Globtour, ki ga sicer ni več, pa je bil nekje vmes. Zdaj, ko je hči že malo večja in mi vožnja do letališča v Munchnu ne predstavlja več omembe vrednega napora, pa potujemo zagotovo samo še v lastni režiji.
< Sporočilo je popravil Dashenka -- 29.6.2010 21:37:18 >
|
|
|
|
RE: katera turistična agencija 4.7.2010 14:17:01
|
|
|
|
mala zirafa
|
V lastni režiji vsekakor.Veliko lahko rezerviraš prek spleta pa še ceneje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?