Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
katera porodnišnica - pomoč! 5.7.2005 18:50:08
|
|
|
|
anajmad
|
Jst ti priporočam LJ.Tam se dogovori za EA.Nekaj je,če se bo karkoli zakompliciralo,grejo samo en štuk višje in je potem lahko vse O.K. en lp:morje:D.
|
|
|
|
katera porodnišnica - pomoč! 5.7.2005 18:51:35
|
|
|
|
epahor
|
:)OJLA!:) Jaz sem oba :duda:rodila v Postojni in se mi zdi(vsaj po pogovorih z frendicami),da je to še najboljša porodnišnica,čeprav nima naziva:novorojenčkom prijazna porodnišnica!:) Baje,da v Ljubljani full težijo k dojenju,kar je tudi prav,ma če mamica nima mleka,...bi morali vsaj za kakšen dodatek poskrbeti!:hudicek: Je rekla frendica,ki je rodila v Ljubljani,da je:duda:full jokala,pa so potem ugotovili,da je lačna,pa ji je mož prinesel Aptamil in je bilo takoj bolje!:bravo: Baje da v Ljubljani so full proti drugim mlekom,samo dojenje,dojenje,dojenje! Ma če ne gre ne gre!!!:hudicek: V Postojni pa ti takoj prinesejo stekleničko in full lepo skrbijo za :duda:! Če se pa katera ne strinja z tem kar sem napisala o Lj.porodnišnici,pa nič mene obtoževati!:( Sem samo napisala kar mi je frendica povedala!:( Pa lep pozdrav vsem!:sloncek:
|
|
|
|
katera porodnišnica - pomoč! 5.7.2005 19:05:08
|
|
|
|
TaRe*
|
Jaz pa pravim tako...baba čula,baba rekla... Jaz nikoli nisem razmišljala,da bi šla kam drugam rodit,kot na Jesenice,ker pač sem iz Jesenic. Za vsako porodnišnico slišiš dobre in slabe strani...Ea je sedaj že itak povsod,le da jo ponekod moraš še plačat. Jaz bi šla tja,kjer ti je bližje...očka bi lažje prišel na obisk,pa svojci tudi(tisti ki pač pridejo),pa še krajša je potem pot do doma..:rozica: Želim ti čim krajši in lahek porod...pa nikar ne razmišljaj o možnih komplikacijah...te so možne itak pri vsaki nosečki..:rozica:
|
|
|
|
katera porodnišnica - pomoč! 5.7.2005 19:28:54
|
|
|
|
india
|
Točno tako, kot ti je napisala TaRe! Jaz sem vedno rodila v mariborski porodnišnici, pa moram rečt, da ssem slišala več pritožb kot pohval. A vedno je bilo vse OK in nikoli niso delali z menoj nič slabega. Kar se pa tiče dodatka in dud: vedno sem imela s seboj dudo in če so me zdravniki grdo gledali sem rekla, da je to moj otrok in imam pravico dati mu dudo, isto sem rekla za dodatek in čaj,ki mi ga je mož prinesel v bolnico. Moje dete je od prvega dne pilo čaj, saj je bilo zelo vroče. Pojdi tja, kjer je tebi bolj OK in ti je bližje!:miska:
|
|
|
|
katera porodnišnica - pomoč! 5.7.2005 19:29:31
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem pred skoraj enim letom rodila v Postojni z EA in sem več kot zadovoljna. Z drugimi porodnišnicami nimam izkušenj, tako da ti ne vem povedati, kako je tam. Imam pa s postojnsko porodnišnico in njenim osebjem same dobre izkušnje, in če grem še kdaj rodit (upam, da:bravo:), grem gotovo tja. Srečno!:sloncek:
|
|
|
|
katera porodnišnica - pomoč! 5.7.2005 20:39:50
|
|
|
|
Petra P.
|
Draga Linx, ne jemlji si preveč k srcu posameznih slabih izkušenj. Te so res v vsaki porodnišnici. Je pa velika razlika v količini slabih izkušenj, ki jih imajo mamice. Povsod pa lahko imaš smolo - itak. Važno je da imaš ob sebi partnerja, ki bo pripravljen, da "uštima" neprijazno osebje. Pol gre vse lažje. Kar se pa tiče EA - ni res da ti jo dajo povsod. Ponekod si odvisna od prijaznosti in prisotnosti anastezista. Kjer se pa plača, jo pa res dobiš. Ampak, če mene vprašaš - saj ne hodim rodit vsaki mesec, da bom na tem šparala. Mi smo postopali tako: za vsak slučaj sem se za EA zmenila skoraj po celi Sloveniji ;). Psihično sem se pa pripravila na porod v KC (ker stanujem v LJ). Srčno sem si pa želela v Postojno. In ko je prišel dan, smo šli lepo v Postojno. Prijazno osebje (tudi do mene, ne le do dojenčka!), storitev optimalna itd. Če se bo le dalo grem naslednjič spet tja. Pa dosti sreče, kakorkoli se boš odločila, Petra. :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?