Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: katera kozmtika in maže za novorojenčka? 15.2.2008 9:07:41
|
|
|
|
Hans
|
Za bradavice lanolin iz lekarne, za bebico pa bepanten za ritko, niveino olje za po kopanju, prav tako niveina kopel. Lahko kupiš tudi mandljevo olje ki ga naredijo v lekarni za masažo vendar meni ni dišal. Sicer pa smo potem niveino kozmetiko zamenjali za bubchen in je super.
|
|
RE: katera kozmtika in maže za novorojenčka? 15.2.2008 9:08:46
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Na začetku velja pravilo: ČIM MANJ! Js sem na začetku imela samo kremo za ritko in olivno olje za mazat po kopanju, ker je imel zelo suho kožo. Olje sem kupila v lekarni (priporočila mi ga je patronažna), kremo sem imela (in še imam) znamke Bubchen - meni je zakon. Zase pa v lekarni kupi lanolin za bradavice. Lp
|
|
RE: katera kozmtika in maže za novorojenčka? 15.2.2008 9:14:38
|
|
|
|
katra55
|
Za bradavice Lanolin od Multimam (je zakon), za ritko hladilno mazilo od Bubchen in bepanten, za kopanje oljno kopel od Bubchen, pa otroško olje Bubchen, ki ga nisem skoraj nič rabila. Ko je bil večji še kremo za sonce in kremo za zaščito proti vetru in mrazu ter šampon vse od Bubchen.
|
|
|
|
RE: katera kozmtika in maže za novorojenčka? 15.2.2008 9:29:23
|
|
|
|
ursalara
|
Jaz imam celo kozmetiko od niveje in bubchen niveja ji je boljsa zato tudi to uporabljamo.Hladilno mazilo je najboljse iz lekarne.Za prsi je najboljsa krema lanolin ali bepanten
|
|
RE: katera kozmtika in maže za novorojenčka? 15.2.2008 10:04:24
|
|
|
|
rogljicek
|
Mustela je za ritko zakon, takoj pozdravi, če je rdeča. Za kopanje sem mela Bubchen trdo milo in iz lekarne olivno olje, ki sem ga stisnila kapljico kar v banjico. Drugače se pa strinjam z Bonnie- čim manj!!!
|
|
|
|
RE: katera kozmtika in maže za novorojenčka? 15.2.2008 10:35:09
|
|
|
|
taras76
|
od začetka čim manj! Pri nas je imela od začetka bolj občutljivo kožo in je babica svetovala Ribodermin. Še sedaj ga uporabljava največ.Kopel pa Johnson natural.
|
|
|
|
RE: katera kozmtika in maže za novorojenčka? 15.2.2008 10:53:35
|
|
|
|
mateyka
|
od začetka čim manj!
|
|
|
|
RE: katera kozmtika in maže za novorojenčka? 15.2.2008 11:19:04
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
od začetka čim manj! Res. Sicer pa: - lanolin za bradavice - olivno olje za dojenčkovo kožo - praška pasta za rdečo ritko (se kupi v lekarni in je res super) - kamilice (npr. za kopel)
|
|
|
|
RE: katera kozmtika in maže za novorojenčka? 15.2.2008 17:48:05
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz tudi sem mnenja da čimmanj. Navadno milo Bubchen in topla voda. Za mazanje mandljevo ali olivno olje iz lekarne. Če se pojavijo kakšne posebnosti pa urgiraš naprej. Običajno pri pediatru dobiš na recept. Za vneto ritiko je fajn Bepanten. Mojemu malemu najbolj odgovarja Bubchen. Priporočajo Mustela kozmetiko, ki je tudi fina. Jaz Nivei ipd. skomercializiranim firmam je zaupam. Joj, pred časom smo govorile o tej kozmetiki za otroke in se je razvnela prava debata. Bom pogledala če najdem...
|
|
|
|
RE: katera kozmtika in maže za novorojenčka? 15.2.2008 22:16:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija od začetka čim manj! Res. Sicer pa: - lanolin za bradavice - olivno olje za dojenčkovo kožo - praška pasta za rdečo ritko (se kupi v lekarni in je res super) - kamilice (npr. za kopel) Se podpišem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?