Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
katera je ne pričakuje ta teden 8.11.2004 12:17:28
|
|
|
|
kimi
|
jaz pa jo pričakujem že 2 dni po ss pa je še kr ni. Pa me je že prekleto strah
|
|
|
|
katera je ne pričakuje ta teden 8.11.2004 12:18:25
|
|
|
|
kimi
|
da se ne bomo narobe razumele mesec nazaj sem imela ss, pa G mi je 26.10 na pregledu rekla da jo moram čez 10-12 dni dobit. Ja kje hudiča pa je tale:hudicek:
|
|
|
|
katera je ne pričakuje ta teden 8.11.2004 12:29:39
|
|
|
|
Maja**
|
Jaz je ne pričakujem jutri. Pa kaj ko imam že vse znake, da bo ta :hudicek: prišla. Prejšnji mesec mi je kar precej zaostajala, ta mesec pa bomo videli kako bo točna. Upam pa, da so znaki za :modri::roza: in ne za to hudičevko! Sade, držim :miska: zate! Lep dan! Maja
|
|
|
|
katera je ne pričakuje ta teden 8.11.2004 12:29:39
|
|
|
|
emaa
|
Jaz je ne pričakujem v četrtek lp
|
|
|
|
katera je ne pričakuje ta teden 8.11.2004 12:52:31
|
|
|
|
Majči
|
Pozdravljene, Tudi jaz je nepričakujem 11.11 - v četrtek in nadvse upam, da je ne bo. Toliko časa truda, da bi si že zaslužila. Če nama ta mesec spet ne rata pa imam 19.11 v Postojni HSG, katerega se že danes zelo, zelo bojim. Veliko sem brala o tem a pri vsaki je bilo drugače. Morala bi imeti že prejšni mesec HSG a zaradi prevelike sedimentacije mi posega niso želeli narediti. joj, kakšna škoda. Prejšni teden je bilo s krvjo vse OK, upam, da bo tudi naslednji teden. Držim pesti za vse tiste, ki te dni nepričakujete te grde packe m.! Upam, da bo veliko srečnic!
|
|
|
|
katera je ne pričakuje ta teden 8.11.2004 13:41:53
|
|
|
|
sonjakk
|
Tudi jaz je ne pričakujem v petek...te grdobe smotane:hudicek:.Sem tudi po ss, ki je bil 15. okt....Pa tako sem bila že vesela, da nama je uspelo po pol leta truda, pa smo morali spet na novo delati...:sloncek: Oh, ko bi že vsaj uspelo, a ne ponce.... :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:
|
|
|
|
katera je ne pričakuje ta teden 8.11.2004 13:45:08
|
|
|
|
natja_
|
hej punce :miska: Jest te :hudicek: grdobe NE pričakujem v nedeljo. Mašinca, po šestih poskusih pa ni vrag, da prime :zmeden2: Ne pozabite poročat.... držim pesti za vsako od nas...:pujs: natja
|
|
|
|
katera je ne pričakuje ta teden 8.11.2004 15:55:05
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz jo pa "čakam" v nedeljo 14.11.2004. Ta mesec po dolgem času (po 17-ih mesecih) ne bom preveč jezna nanjo, ker sem imela pred dvema tednoma HSG in je bilo hopacupanje omejeno. Po M pa navali narod in v decembru računam na njen neprihod! Punce :miska::miska::miska::miska::miska: da je k vam ne bo! Anitka:metulj:
|
|
|
|
katera je ne pričakuje ta teden 8.11.2004 16:05:22
|
|
|
|
bambi
|
Jaz pa jo imam za dobit v četrtek, bi bila zelo zelo vesela če je ne bi bilo kakšnih 9 mesecev, ampak se mi kar lepo zdi, da bo prišla, ker je povečan izcedek že tukaj in zizike me tako bolijo, da ne morem niti na trebuhu ležat.... Hja, kaj čemo, zgleda da je že spakirala kufre in je na poti k meni..... :( Odkrito povedano si sploh ne znam predstavljat, da je ne bi bilo. LP Bambi
|
|
|
|
katera je ne pričakuje ta teden 8.11.2004 17:36:16
|
|
|
|
cat
|
Zdravo punce, tudi jaz je ne pričakujem danes oz. jutri... Pa ne vem, kaj naj si mislim:zmeden:. Merim si BT po navodilih G (temp. je še zmeraj povišana:bravo:-to naj bi bil dober znak), mislim, da me prsi "srbijo"(kar je malo čudno, pa še skos me kakcat tišči:ups:, kar je pa tudi nenavadno zame, saj ponavadi je glih obratno- 1 teden pred M ne morem oz. sem čist zaprta, pa tak občutek imama v trebuhu, kot da bo M prišla...AJA, pa še izcedek imam. Res ne vem. kaj naj si mislim, ampak bomo videli.. Prav kmalu na pisanje! :muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?