Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
katera duda , črpalka,....vaša mnenja 31.3.2005 10:09:35
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, moje izkušnje izpred dobrih petih let: NUK-ova duda iz kavčuka in Aventova prsna črpalka :bravo: Prsna črpalka seveda ni obvezna, meni je pa vražje prav prišla. Moj mož jo je moral (revež!) iti posebej kupit na soboto po prihodu iz porodnišnice ;) Krasno je bilo, ker sem z njeno pomočjo kljub slabemu sesanju moje pike uspela zadržati mleko celih pet mesecev :bravo: Ga je pač nekaj dobila po flaški ;) Aja, katera duda je pa "tehnično" bolj zdrava, ne bi vedela :ups: Srečno, sotrpinka 9nebesa
|
|
|
|
katera duda , črpalka,....vaša mnenja 31.3.2005 11:02:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Prve dude smo imeli iz kavčuka, pri treh mesecih sem nevede kupila nekaj kavčukovič nekaj silikonskih. Potem kavčukovih sploh ni več marala, le silikonske. Pri šestih mesecih pa nobene več. Črpalke nima smisla kupovati vnaprej, ker je mogoče ne boš rabila. Kupiš jo pa lahko povsod, še mercator jih ima. Jaz sem imela aventovo in sem bila zelo zadovoljna
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?