Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 12:56:41
|
|
|
|
soncece24
|
danes sem šla malo v shopping, ker sem ugotovila, da je poletja konec, jaz pa mam same tanke stvari, al pa debele puloverje. htela sem nabavit kake lepe hlače al pa kako fajn tuniko, tako v kitajskem stilu, so mi ful fajne. No,in sem bila zeeeeeeeelo razočarana. Obletala sem celo mesto, cel evropark...nič in še enkrat nič. vse kar je lepo je S velikost. pa saj nimamo vse 40 kil. jaz mam čez prsi 110, nosim 40/42. izbira je na nuli, večino stvari majo itak samo za freaky najstnice, oni etno stil, ki je meni mimo, nič lepega za mene. tuniko sem na koncu sicer dobila v adessi, je pa taka čist navadna, črna. Zanima me, kje kaj kupujete mariborčanke, ki mate pribljižno take številke kot jaz, ker jaz sem čist obupala...
|
|
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 12:58:37
|
|
|
|
huda
|
v Lipnici ali pa Grazu 8)
|
|
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 13:01:53
|
|
|
|
soncece24
|
ja, saj, jutri grem v graz - seiersberg, sem mamo nasrala da greva, pa bomo vidli, če bo kaj več izbire...
|
|
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 13:10:59
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz sem bila pa prejšnji teden full zadovoljna z izbiro. Full dobre cote in premalo debela denarnica;)
|
|
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 13:14:26
|
|
|
|
Nani-nani
|
Moyca v katerih trgvinah pa si bila Imam sicer problem, da pridem v trgovino, pa grem praznih rok ven.
|
|
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 13:21:15
|
|
|
|
Moyca_
|
H&M in Orsay
|
|
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 13:24:35
|
|
|
|
soncece24
|
v h&m su sem šla z dolgim nosom ven, orsay ma pa kr, ja. sem eno torbico vzela, pa en črn pulover. me zanima juri c&a v gracu, upam, da bo kaj za mene.
|
|
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 13:24:58
|
|
|
|
artista7
|
drago sončece, da ne boš mislila, da je v Ljubljani kaka dobra izbira.. jaz sem bila lani v clarku, pa so mi bile xxl hlače take, da nisem spravla čez stegna!pa nisem tako zelo debela, v noge sploh ne-isto številko mam kt ti-pa mi je prodajalka rekla naj grem v namo pogledat na modo za starejše če mi tle ni prav.. raje naj ne govorim, da so imeli štebilke čist pomešane.. Tako da je res bolje da greš v gradec..
|
|
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 13:30:16
|
|
|
|
soncece24
|
pa jaz jo ploznem, da mi to reče.... kaka krava. ja clark ma neke italijanske številke, pa so ful čudne. ma saj v bistvu ni v številki problem, ampak v izbiri. v h&m je meni m brez blema prav, samo če ni nič pametnega. sdaj vem, da bo zimska roba še prišla, sam za prehod nimam nič. Saj bo jutri upam da boljše, ko grem v avstrijo.
|
|
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 15:11:11
|
|
|
|
saša 73
|
V Lipnico,obvezno pa v Vogele po kavbojke,majčke in tu in tam kako jakno ali jopico. V H&M pa kupujem pretežno samo za otroka,zase pa res redko kdaj najdem kaj pametnega. :zmeden2:
|
|
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 15:14:11
|
|
|
|
soncece24
|
kje pa je vogele? je tudi v seiersbergu?
|
|
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 15:35:46
|
|
|
|
saša 73
|
Enih 10min oz.še manj od Šentilja je naselje Vogau.In v prvem krožnem križišču zaviješ na levo in tam je trgovina Vogele.Pa Spar je poleg,ne moreš zgrešit. Jaz sem zadovoljna z njihovimi cunjami,nosim konfekcijo 38.Idi pogledat,po moje boš kaj našla zase.
|
|
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 18:21:34
|
|
|
|
Marogica
|
V nakupovalnem centru Seiesberg, pred Grazom. Tam imajo dobesedno vse-od dragih do najbolj poceni trgovin, različnih balgovnih znamk. Pa še splača se.
|
|
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 19:07:07
|
|
|
|
barbaw
|
Številk ni, ker nas je večina okoli 42, pa ostanejo samo male številke. Jaz sem se tudi sekirala zakaj imajo samo male številke, a ko logično pomisliš je to vse kar ostane, ker pro takem številu nakupovalk pa res ne morejo imeti dovolj robe. :)
|
|
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 20:16:34
|
|
|
|
Marogica
|
Vogele je tudi v SEiesbergu
|
|
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 21:22:13
|
|
|
|
frutka_
|
Sončece za C&A ne rabiš hoditi v Graz, ker imaš enega v Gralli. Sicer pa po mojem odlična izbira oblačil obstaja v Zari, Orsay-u, Morgan-u...To je za MB. Meni najljubša pa je Mango v Seiersbergu in nekoš Avantgarde v LJ! Sicer pa če je keš potem je tudi izbira veliiiiiko večja... :(
|
|
|
|
katastrofa po mb trgovinah 23.8.2005 21:22:26
|
|
|
|
frutka_
|
Aja, pa Benetton!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?