|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katastrofa
27.9.2005 21:47:10   
Anonimen
Gre pa se za mojo sestro. Moram se nekje spovedati. Imela je fanta, ki jo je zapustil po nekaj mesecih ko je rodila, nato se ni pglasil par mesecev in zdaj kar naenkrat pride. K njej in otroku hodi vsak dan. Saj to je vse lepo in prav. Ampak sestra je ponosvno čisto zaljubljena. On je rekel, da se bo spremenil ampak šele čez nekaj časa, ker mora prej še opraviti neke zadeve. Halo!!!! ČEz koliko časa? Mene je pa strah da bo ponovno prizadeta. Kaj mislite ve? A me naj skrbi ali naj pustim, da stvari tečejo kot pač tečejo? Saj vem, da je njena stvar ampak nočem, da bi bila spet žalostna, depresivna....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katastrofa
27.9.2005 21:51:38   
Anonimen
Ne vem, ampak mislim, da nič drugega ne moreš narediti kot to, da bo imela še bolj slabo vest kot jo verjetno že ima. Delala bo pa isto. Po moje ji edino lahko stojiš ob strani, če bo spet prišlo do tega, do česar je že. Pa povej ji to. Po moje da dokler človek ne doživi tistega podna, da sam uvidi, da mora nekaj naresti, nobene besede čisto nič ne zaležejo. Izgleda da ga tvoja sestra pač še ni in upam, da ji ga tudi ne bo treba.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2005 23:19:22   
Aleksandrin
Če hoče trpeti, in z njo tudi otrok, naj ostane z njim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2005 13:06:49   
DrejcDrejc
Ne moreš odločati namesto sestre in ne moreš razmišljati za njo, ker je to njeno življenje in imata vsaka drugačen čustveni moment pri tej situaciji. Težko je, res, poskušaj jo pač ohraniti na realnih tleh, da ne bo preveč poletela in potem spet globoko padla, kaj več kot potolažiti pa je verjetno ne moreš, ona pa je verjetno v prevelikem čustvenem afektu, da bi popolnoma razumela, kaj ji dopoveduješ. Poskušaj ji pač stati ob strani, če tega ne razume zdaj, bo pa čez nekaj časa in bo takrat mogoče bolj znala ceniti tvoje mnenje. Žal se vsi učimo na lastnih napakah in premalo poslušamo modre nasvete drugih, po drugi strani pa se nam zdi, da nam drugi samo pamet solijo in mi delamo prav. Postavi se v njeno kožo in poskušaj po njeno razmišljati...
Mogoče pa se bo le uresničil lepši možni scenarij zgodbe, pa bo poba enkrat res srečala pamet, eni res rabijo mesece, da se spravijo k sebi in odločijo, kaj bi s sabo, samo takšni ljudje niso sproščeni v življenju in se ne znajo prilagajat nastalim situacijam, zato mislim, da v vsakem primeru z njim ne bo ravno najsrečnejša ženka...
C'est la vie, ni vsem postlano z rožicami, zato pa potrebujejo prijatelje, da se lahko naslonijo na njihovo rame, ko jim je nabolj hudo. V končni fazi se moramo vse (bodoče) mamice zavedati, da lahko naenkrat ostanemo same, ne glede na razlog.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2005 20:33:36   
Anonimen
Če te sama ne prosi za pomoč in nasvet, se pomoje raje ne vmešavat, ker bo potem verjetno še bolj rinila z glavo v nesrečo, težko verjetno pa je, da bi te upoštevala. Mogoče ji edino prefinjeno namigni (ne očitajoče), da imajo lahko kakšne napačne odločitve na tem področju posledice za otroka (tu je pač on najbolj pomemben). Če pa te prosi za nasvet ali pomoč, ji pa povej vse kaj si misliš in zakaj. Sicer ji pa pač stoj ob strani, ko te bo potrebovala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2005 11:23:07   
Maja0505
Ti svojo sestro tak al tak najboljš poznaš. Jaz pa svojo, tako da vem, da me ne bi poslušala, celo zjezila bi se name, da ji ne privoščim sreče... Mislim, da se človek lahk uči samo na svojih napakah (pa še svoje napake te včasih ne izučijo). Torej lahko ji kaj rečeš, sam te verjetno  ne bo poslušala in bo naredila po svoje. To je tudi njena pravica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2005 11:29:21   
ZARA
Ja zoprna je ta stvar s tvojo sestro...ne vem...ponavadi ljudje, ko smo zaljubljeni ne poslušamo drugih...sploh pa ne z nasveti, ki jih nočemo slišat...moje mnenje je, da če bo še enkrat šla na led, ji bo tokrat samo še huje...kako ji boš pa pomagala, pa sama najbolje veš...
On pa verjetno samo naklada, kar ona rada sliši...če je šel enkrat, potem bo šel drugič samo lažje...
Srečno!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.9.2005 13:46:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maja0505

Ti svojo sestro tak al tak najboljš poznaš. Jaz pa svojo, tako da vem, da me ne bi poslušala, celo zjezila bi se name, da ji ne privoščim sreče... Mislim, da se človek lahk uči samo na svojih napakah (pa še svoje napake te včasih ne izučijo). Torej lahko ji kaj rečeš, sam te verjetno  ne bo poslušala in bo naredila po svoje. To je tudi njena pravica.

Tko je... tudi jaz ne bi poslusal svoje sestre... tko da kar lepo mirno!

(odgovor članu Maja0505)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.9.2005 16:10:59   
paris
Točno vem- iz lastne izkušnje- kako se počutiš v dani situaciji. Rada bi pomagala sestri, ker ne moreš gledat kako je nesrečna! Pa ji ne moreš pomagat veš!Sama si mora! Vzdrži se kakršnih koli nasvetov, pa tudi če te vpraša zanje, ker na koncu bo itak naredila po svoje- kar je tudi edino pravilno. Ko me je moja sestra spraševala, kaj naj naredi, sem ji odkrito povedala svoje mnenje in mi je bilo pozneje žal, kajti bila je jezna in užaljena, jaz pa sem imela zelo slab občutek!
Stoj ji ob strani, poslušaj jo, bodi njena rama za jokanje in rada jo imej! Svoje življenje pa mora živeti sama, pa kakršno koli že je, njeno je!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.9.2005 16:33:34   
Anonimen
Jaz se popolnoma strinjam s Paris.
Vsak mora sam spregledat - tudi meni je hudo ko gledam nekoga od bližnjih žalostnega in mu(ji) ne morem pomagat, ker se je sam(a) tako odločil(a).
Se mi kar user posted image user posted image  srček trga.

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2005 19:41:22   
Annny
Človek se mora odločiti sam.
Lahko mu omeniš svoje videnje situacije enkrat, kaj več pa ne- manj se boš vtikala, bolje bo. Da ne boš po njenem mnenju nazadnje ti kriva, da je ostala sama z otrokom- tudi kaj takega se včasih zgodiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?